torsdag den 14. juli 2011

Ny bedste ven

Jeg klagede forleden over, at jeg ikke var helt så vild med min lånte overlocker.. well, nu har jeg øvet lidt mere, og NU er jeg overbevist - jeg skal bare ha' en! Se hvor dygtig den er??
 siger du noget til mig, hva??Det blev til 2 par i et vups, og Marcipangrisen demonstrerer gladelig anvendeligheden. De er nu ikke til hende, men barselsgaver til to af de kommende veninde-sønner som er på vej. Plus en suttesnor-beklædning. (Kan anbefales, det er bare en "overfrakke" til en købt en af slagsen med elastik, giver bare en lidt wauw-effekt som tilbehør) :)

Nu ved jeg godt, at Line siger, at man selvfølgelig syr med den almindelige symaskine først, og derefter overlocker - det andet er nemlig dovenskab! - men der står altså i manualen, at sømmen er til sammensyning OG overlock på én gang! Så med risiko for at blive anklaget for dovenskab...(Gør I altid det??)

Stoffet er fra Stof2000, de fleste kender det nok, men jeg kan ikke modstå de søde pingviner. Rib i taljen, og elastik i buksebenene. 

Tror altså lige jeg skal lave et par flere eller mange.. men har også lige et strikkeprojekt, som haster lidt. Og et sybord som skal pudses og males. For lidt tid. Suk.

2 kommentarer:

  1. hehe sybordet smider du jo bare over til mig... ;)
    Men ih du får min trang til en overlocker til at vokse.. jeg tror ikke jeg kan leve uden en. :)

    SvarSlet
  2. haha ja hvem ved.. Du er i hvert fald i nærheden, hvis det skulle være. :) Nej, det kan jeg heller ikke mere, når jeg skal aflevere den lånte tilbage, skal jeg altså ud og investere i én!

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...