torsdag den 28. juli 2011

En lille hyggebuks og barnedåb

De taler for sig selv..(Det næstsidste som røg igennem maskinen inden vi kom hjem..)

Det smukke smukke Stof og Stil - stof igen, med rib i talje og ben. De er for små til Marcipangrisen, men jeg skulle lige teste mønsteret, som er tegnet af, af et af hendes par. Så nu har jeg et fint lille pludderbukse mønster i en størrelse ca. 62 til fremtidige barselsgaver m.v. 

Næste skridt må vel være at lære mig at sy nogle fine lommer.. det må jeg indrømme falder mig meget svært! Hvad er trickset? :)

Ellers er vi jo hjemme på Færøerne i ferie. Det var en mærkelig weekend, med op- og nedture. Som nævnt gik min søde Moster bort fredag. Lørdag kom vi frem til mine forældre, hvor alle var i sving med at forberede Søsters lille søns barnedåb, som var søndag. Det var for meget på plads og aftalt allerede til at udsætte pga dødsfald, så de besluttede at holde den som planlagt. Det var så søndag. Den lille purk fik alle til at smile trods de ulykkelige omstændigheder, og dagen var virkelig dejlig, som man måske kan se på billederne.


For 36 år siden hæklede min Moster dåbskjolen som lille Jónas søstersøn blev båret til dåben i. Så på en måde var hun lidt tilstede alligevel?

1 kommentar:

  1. Så flotte pludderbukser. Det er sjovt at bruge en dåbskjole der har en forhistorie. Vores familie bruger en dåbskjole, der er blevet syet af min oldemors gamle brudekjole.

    God torsdag til dig :)

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...