tirsdag den 19. juli 2011

Lille striktrøje

Da vi var hjemme i påsken fandt jeg en masse skønne opskrifter som Svigermor har gemt igennem tiderne, og jeg var helt vild med dem! Lånte et af hæfterne, og gik fluks i gang med en lille trøje til Marcipangrisen, og det gik da også rigtig hurtigt. Indtil.. jeg brugte ikke det garn som opskriften sagde, (ligesom jeg ALDRIG gør suk) så størrelsen blev helt anderledes. Nu er den lille jo selvfølgelig vokset, og trøjen har ligget færdig længe, bortset fra ender som skulle hæftes og et lille bindebånd til halsen. Jeg har taget mig sammen! (Stærkt inspireret af TO-DO, TA-DA indlæggene rundt omkring, tak alle!)

 Den er strikket fra halsen og ned, dvs at mønsteret strikkes på hovedet, det var interessant! :) Det forestiller hjorte, katte og fisk.. Hvis jeg nu havde brugt det rigtige garn, så ville mønsteret være lidt tydeligere og pænere. Oh well, måske den får et par minutter i mormors tørretumbler når vi kommer hjem, så den trækker sig lidt sammen? Eller ikke..
 Far syntes også at hun var fin..:)
Solskin på sybordet kl 6.30!

2 kommentarer:

 1. hejsa,

  synes det er en dejlig blog du har, defor har jeg givet dig en Blog Award.Via min blog kan du se den :)

  SvarSlet
 2. Hej Hadla

  Fantastiks lille trøje - og ikke mindst en skøn lille en du har fået :-) Jeg håber, at I har det godt og at du får hygget med pushy-mums'ne?

  Kh. Mette

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...