mandag den 18. juli 2011

Blog Award

Nåååårh mig glad!! 

Fantalastisk har givet mig en blog-award.

Reglerne er:
Man skal linke til den, som man har modtaget awarden af
Man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 faste læsere
Man skal svare på 5 spørgsmål

Og de 5 spørgsmål kommer her...
 
Sp. 1: Hvorfor begyndte jeg at blogge?
Som så mange andre fulgte jeg med på en masse blogs i lang tid, og var så begejstret over at have fundet denne guldgrube af kreative, spændende, inspirerende kvinder, at jeg følte mig draget til at melde mig på banen efterhånden. Min blog er lidt min "krea-dagbog" for mange af de ting jeg har lavet tidligere er givet væk som gaver, og jeg kan faktisk ikke rigtig huske det hele. Nu kan jeg gå tilbage i gamle indlæg, og "genopdage" mine egne ting.:)
Sp. 2: Hvilke blogs følger du?
Maaange!! Vil fremhæve især 2: Den ene for sin fantastiske stil, kasparas regnbue og den anden for sin formidable skriveevner, hulebo. Jeg har faktisk skrevet et indlæg om denne blogger, for det er som at følge med i en slags serie, som man ikke kan få nok af! Lyder lidt wierd, når det "bare" er om ens eget liv hun skriver, men I tell you, læs den - start simpelthen med første indlæg! Tankevækkende, rørende og skidesjovt!
Sp. 3: Favoritfarver
Elsker farver, men især farven over dem alle, lilla! 
Sp. 4: Favoritfilm?
Tror ikke rigtig jeg har nogen favoritfilm.. Kan supergodt lide at se film, men glemmer dem som regel hurtigt. Jeg kan godt sidde og se en film i en time, og så pludselig opdage at hov, den har jeg vist set! Jo, forresten kan jeg rigtig godt li' Harry Potter filmene, glæder mig super meget til at se den sidste nu meget snart!
Sp. 5: Hvilke lande vil du besøge?
 Jeg har rejst meget, og været i mange lande, men mangler stadig Afrika og Sydamerika af kontinenterne. Så det håber jeg jeg kommer til engang. Og Grønland vil jeg gerne se.

Jeg sender blog-awarden videre til:

 Hulebo
 
fordi de var de øverste 5 på min blogroll med mindre end 100 faste læsere lige nu! (Bortset fra Hulebo som ikke er på min blogroll).

3 kommentarer:

  1. Tak, vil helt sikkert gerne lege med:-)

    SvarSlet
  2. hi hi - også tak fra mig. Jeg har egentlig allerede fået den i går, men har ikke nået at gøre noget ved det endnu, så jeg vil også hjertens gerne lege med :)

    SvarSlet
  3. Hey Halla - tími væl at spæla við. Eri í feriu beint nú, so eg havi ikki tjekka bloggar í eina viku, men har er hent alvorliga nógv á tínum, flottar myndir og flott handverk/handarbeiði, eri spent uppá hvussu seymimaskinan fer at rigga, nakrar av teimum gomlu maskinunum eru óuppslítiligar, royni at skaffa mær eina gamla Bernina 830, men strilti gongur. Komi heim um 2 dagar, so tá fari eg í sving aftur við bæði eitt og annað :)

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...