tirsdag den 1. februar 2011

Syet taske af strik = stryktaske?

Er stadig i gang med genbrugstema, og har haft to ting liggende, som jeg vidste kunne blive til "noget". Jeg skrev lidt om, at jeg ville forsøge mig med en computer/A4-størrelse taske, og her er den så!

Undskyld mor, men jeg har klippet i striktrøjen fra dig.. :/  Udover det, genbrugsjeans fra Manden, og foret med Ikea-stof. Hanken er sikkerhedssele. 

Se, der er plads til en computer, og papirer tilmed. :) (Efter fotosession har den fået trykknap-lukning). 

I morgen er det syning hos Marapytta-Line, skal det mon blive til tittekants-forsøg? Ved ikke rigtig hvad jeg skal sy.. har egentlig forskellige ting liggende, som skal færdiggøres.. Købte en skjorte i genbrug for længe siden, fordi jeg faldt for farverne, og kunne tænke mig at redesigne den a la tunika-dug-kjolen, lave nogle ærmer i lilla satinstof, simpel med elastik i hals og ærmer. (Til mig selv altså). Måske kan Line hjælpe med at tegne mønster. 

Havde ellers jordemoderaftale i dag, og det gik fint. Hun skønnede lillepigen til at veje 3200 g allerede, og hun sagde at hun havde lagt sig klar med hovedet fast! Uha.. vi er ikke klaaaar.. er man nogensinde det? 

5 kommentarer:

 1. Den er fiiin... Jeg er selv så småt i gang med at genbruge en del af mit eget gamle tøj til at sy børnetøj af og så var jeg på ultimativt udsalg i H&M, hvor tingene kun kostede 30 pr del = masser af brugbart stof, når de knap så flatterende dessiner lader livet til saksen.
  Jeg har selv termin på mandag, og lillepigen står VIRKELIG godt fast her! AV for søren, hun får nikket mig nogle skaller i bækkenbunden ind imellem.
  Jeg er selv i gang med at oprette en lille krea/barsels blog. Der er ikke noget på den endnu ud over en header, men kig endelig forbi om et par dage, så lover jeg, at jeg har postet en masse indlæg (med mindre jeg da går i fødsel inden) :)
  /Line

  SvarSlet
 2. Det er da en rigtig lækker taske, du har lavet dér, er vild med blandingen af strik og denim

  SvarSlet
 3. tak for det. :)

  @ Line: fedt navn til en blog, og ser frem til at kigge forbi når du har fyldt lidt på. Pøj pøj med lillepigen, håber I er klar. Her til morgen kom postbudet med en KÆMPE pakke, kombivognen, som nu står og blomstrer midt på stuegulvet.. :/ Hjælp, vi har simpelthen alt for lidt plads!

  SvarSlet
 4. Heisan!
  Tusen takk for hilsen på bloggen! Den lilla lampen fra Tiger mener jeg at jeg kjøpte enten for et års tid siden eller i sommer.
  Tiger som er en favorittbutikk i Danamark hadde den i mange farger.
  Herlig computerveske du har laget! Stilig med dette friske stoffet på innsiden; kontrast til det trygge og tradisjonsrike strikkepartiet på lokket!
  Ha en fin dag!
  Hilsen Kaspara

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...