søndag den 13. februar 2011

Granny square tæppet.. er øv!

hm ja, long time no see her på bloggen.. eller sådan føles det. Jeg synes jeg har alverdens tid til at færdiglave projekter, men får ingenting lavet! :( Men her i weekenden har jeg endelig fået taget mig sammen og gjort lappetæppet færdigt. Eller.. det ved jeg ikke.. men jeg har så hæklet lapperne sammen indtil videre. 

beklager at farverne er så mærkeligt, har taget med blitz. Dette er så egentlig bagsiden..

også bagsiden.. 

det er så forsiden. Og dermed mit dilemma.. for jeg synes egentlig at bagsiden er pænere! :( Kan godt li' at man ser den hvide "hæklesøm".. Og samtidig synes jeg at det er rigelig stift i det nu, og ARGH har bare ikke lyst til at gøre mere med det! (Jeg havde planer om at sy noget blødt fleece på bagsiden). Tror jeg dropper det, og så kan det blive et "ligge på gulvet og lege-tæppe". Altså ovenpå den der skumgummiting som de ligger på.. Gud, jeg må til at lære alle de der baby udtryk og navne.. 


Hmpf, det er vist bedst at jeg dropper blogging i aften, er lidt nede, tror jeg.. træt af at jeg næsten ikke kan holde ud at være i min krop mere; træt af at der ingen varme er i lejligheden på anden dagen nu; af at køkken-projekt II har så mange tilbageskridt allerede inden start (det må blive et HELT andet indlæg for sig, måske i morgen..) træt af at jeg ikke kan tage mig sammen og blive lidt mere klar til lillepigens ankomst.. og få afsluttet diverse syprojekter. Blaaaaaaah....

og forresten, er der nogen som har en vejledning til hvordan man lige sætter alle de forskellige spændende give-aways ind på sin højre blogspalte? Det ville jeg rigtig gerne kunne, men kan ikke lige finde ud af det..?? Skal man bruge en bestemt skabelon for at det kan lade sig gøre?

4 kommentarer:

 1. Vil give dig helt ret i, at bagsiden er pænest. Du kan jo altid sy fleece på senere, det vil jo også være fint at ligge på som det er. Og det er ganske almindeligt tror jeg, at man løber ind i perioder, hvor man ikke synes man får noget som helst fra hånden, det går over igen.

  Varme vinterhilsner fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 2. Hej , jeg har lige været en lille tur rundt på din fine blog. jeg har meldt mig som fast læser og glæder mig til at følge med fremover;)
  Min fremgangsmåde når jeg skal gemme en giwe away på min blog er:
  Først gemmer jeg billedet på min com. Dernæst kopierer jeg det som står øverst på den side der passer til give awayen.(på denne side på din blog står der http://hadlas.blogspot.com/2011/02/granny-square-tppet-er-v.html#comments)
  Dernæst går jeg i design og vælger en gadget der hvor det skal fremstå på siden, og vælger billede.
  Her kan man så sætte billede og kopi af siden ind.
  Skriv endelig hvis jeg ikke har fået forklaret det godt nok;)

  SvarSlet
 3. hej, og tak for jeres trøstende ord. Velkommen til Christina, har været rundt på din også meget fine blog, glæder mig til at se mere. Den fremgangsmåde du beskriver vedr. give-aways er også den jeg plejer at bruge, jeg spekulerede på om andre laver det på samme måde, eller om der var en "nemmere" måde, men det er måske sådan det skal gøres. :)

  SvarSlet
 4. ja det ville da bare være helt perfekt om der findes en nemmere måde;) syntes også det er lidt besværligt...

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...