onsdag den 5. januar 2011

nytårsaften på Knippelsbro

Jaja, jeg ved jo godt at dette skulle være en kreablog, men når der ikke liiiige bliver kreeret så meget, må jeg så ikke heller vise jer vores nytårsaften?

en MEGET anderledes en af slagsen:  Stille og rolig dag, jeg bagte en portion rosinboller, som næsten brændte, hvilket fik mig til at hyle lidt, (tjooooe det var nok en blanding af hormoner og hjemlængsel denne traditionsrige dag!) Men anyway, vi havde ingen planer, lavede en omgang lækker middag, så lidt Mr. Bean og pauseprogram med Dirch Passer (næsten-græd igen, denne gang af latter!) men da kl. blev ca. 23 tog vi det varme tøj på, fattede kameraet og begav os ind mod byen. Ovenstående er billede af mit yndlingstræ - meget fotogent, har det på MANGE billeder over årene - ved Christianshavn volde.

  mens vi gik og snakkede om, at vi måtte huske at kigge op efter istapper, bragede der en kaskade af sne ned fra et tag!! LIGE foran os. Manden fik lidt på skuldrene, jeg klarede at hoppe ind under en altan, men close call! Det var nu mest våd sne, heldigvis, men ubehageligt alligevel. Vi fandt en plads på Knippelsbro, med udsigt hum bum.. østpå?? I hvert fald mod Operahuset osv. Det var nu meget flot..

og meget koldt.. 

stemningsbillede.. der var mange der havde fået samme idé..

og til sidst: En af de hyggeligste gader på Christianshavn.. kan ikke huske navnet, men se bare hvor yndigt der er?? Kan man bede om en lejlighed dér, sådan med 3-4 værelser, altan, elevator til barnevogn, og selvfølgelig alt nyrenoveret, tak? (og til en rimelig penge, selvfølgelig!)

Vi sluttede aftenen af med en omgang varm kakao med fløde og nybagte boller. Som slet ikke var så brændte som jeg troede. :) Tjekkede mail og fik fantastisk nyhed om veninde som også er gravid, næsten-hylede lidt igen. 

Dejligt anderledes nytår! :) 

2 kommentarer:

 1. Hej Halla !
  Jeg sætter lige denne kommentar ind her også, jeg kom til at skrive det under den 14 november ... bare så jeg er sikker på at du ser det :o)))

  Tak for dit besøg på min blog og de pæne ord :o)

  Jeg har været en tur rundt omkring på din blog og jeg må da sige at jeg er imponeret ... du både syr, strikker og hækler de flotteste ting !

  Jeg har også kigget i din Amio butik og det er da helt vildt hvad du kan få ud af cykel og traktorslanger .... ja og mælkekartoner.

  Jeg er blevet fast læser her og glæder mig til at følge dig ... og så skal du have en lille pige om 7 - 8 uger hvor er det spændende, jeg har selv 5 børnebørn hvor den yngste er 10 måneder nu :o)

  KH Jytte

  SvarSlet
 2. Hej,

  tak for det, og velkommen til! Har også meldt mig til som fast læser hos dig. :)

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...