tirsdag den 16. november 2010

lidt mere billeddagbog

hende her kan godt li' kaktusser, har altid været mine favorit planter.. Disse vokser ved poolen.. fine farver.


Udsigten fra værelset. Oppe på bjerget der lyser der om aftenen/natten en eller anden tekst på arabisk, burde finde ud af hvad der står. (Sikkert Agadir)!

Og se!! Det er rigtige appelsiner som vokser på træerne! Tror jeg egentlig ikke jeg har set før! :)


Nå men det var jo en kreablog jeg har, så må hellere vise lidt fra den side også. Er begyndt på dette striktørklæde, og meningen er at det skal strikkes rundt, altså hvad hedder det, sådan at man har det to gange rundt om halsen, uden nogen "ender". Hold da op, kan slet ikke formulere mig lige nu. Men der kommer sikkert et billede på et tidspunkt. :)


til sidst disse, som lige nu er kommet op af kufferten, de skal blive til seje armbånd til julemarked. Skal klippe dem til nu en af dagene.

I dag har vejret været fantastisk, har siddet ved poolen og læst, og nu er den bog så slut desværre. Lydbogen har jeg desværre kun på computeren (ARGH at man ikke kan høre biblioteks-lånelydbøger på ipod, hvad er det for noget pjat??), så det er begrænset hvor meget jeg kan høre den, men der er nu også kun 2 kapitler tilbage af den, så er det slut. Så har jeg hele 1. sæson af Cougar Town, og er kommet til afsnit 5, og har lovet mig selv kun at se 4 afsnit hver aften. (De er altså kun 20 min!) Al den fokus på underholdning kommer jo selvfølgelig af de begrænsede muligheder for at udforske aften- og bylivet, siden jeg er alene. (Ikke fordi jeg tror at man går glip af så meget..)

Nå men i mangel af underholdning i dag opdagede jeg nyt alternativt tidsfordriv: Hvor er det bare sjovt at se på sin mave når baby'en sparker! Man kan SE det! Vildt. Glæder mig til at vise Manden det når jeg kommer hjem.

over and out for i dag.

1 kommentar:

  1. Det virker som at du rigtig nyder det dernede! :) Kunne tænke mig at tage på sådan en tur på et tidspunkt! :)
    Jeg har ellers også strikket sådan et tørreklæde med huller :) Se her: http://davadottir.blogspot.com/2010/06/jeg-strikker-huller.html. Men jeg har ikke brugt det, fordi jeg syntes, at Sirri-garnet var lidt for 'hvast' til et tørklæde :/ Men jeg håber, at du bliver glad for dit alligevel :)

    Fortsat god ferie! :) Ses på søndag kl. 14 ;)

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...