søndag den 13. juni 2010

Store byttedag i sol og regn


Var som sagt ude i Fælledparken i lørdags, til Store byttedag og det var SÅ hyggeligt! Ikke heelt hvad jeg forventede hvad angår bytning - det var mest ja lad mig være ærlig, crap - men til gengæld var de stande som var med, SUUUPER gode! Fik lavet armbånd af cykelslanger med samme flette-teknik som slikpapirtaskerne..

og min veninde fik startet på en slikpapirtaske, som hun så har arbejdet videre med derhjemme. For det må understreges, at det det taskeflet - TAGER TID! Jeg spurgte de søde piger hvor længe de ville bruge på én taske, hvis de sad ud i et. Et døgns tid! Og de sælger dem for 150,- kr! Hmmm... Jeg var i gang med én for et stykke tid siden, men det holdt min tålmodighed altså ikke til, den blev droppet, og jeg investerede istedet i en fra nettet!


En ting som jeg havde glædet mig til, var at hilse på Karen Marie Dehn som havde en stand hvor man kunne dekorere sit tøj med søde applikationer. Både tøj som var medbragt, eller hvis man havde fundet noget sødt i boderne. Jeg havde taget en kedeligt grå HM-vest med, og fik peppet den lidt op med 2 blomster. Synes da den er rigtig fin nu! Det var meget inspirerende og der var også fyldt op med gæster, og ikke kun når det regnede! :)

sød, ik?

Har ellers været RET så kreativ i weekenden, (passer udmærket med fodbold i fjerneren, så er Manden i hvert fald optaget med dét i den kommende måneds tid, hvilket også er tidshorisonten for produktion frem til G! festival!) (Men han slipper ikke for at lave huller og nitter alligevel!) Billeder kommer snarest!

7 kommentarer:

 1. Tak for den søde omtale af os og vores tasker :)

  Jeg så du gav Karen Marie Dehn en pung af en mælkekarton. Den var SÅ fin! Har gemt mig en mælkekarton med lyseblå blomster. Den skal blive til en pung, skal den. Har du set, at man også kan lave dem med skruelåget som luknings mekanisme? De er også fine!

  Helene // Genbrug bliver guld

  SvarSlet
 2. Hej Hadla!

  Jeg så på et indlæg hos Karen Dehn at du havde lavet en super fin pung af mælkekarton. Nu har jeg en kæreste som pløjer igennem min 7 litter mælk om ugen, så der skulle være rig mulighed for at øve sig :) Men man skulle vel ikke være så heldig at du har en DIY til at lække som man kunne få lov at kigge på?

  I øvrigt fin blog :)

  SvarSlet
 3. hej begge to,

  jeg fandt en vejledning på youtube, http://www.youtube.com/watch?v=zRKGNFsEHYs&feature=related men brød mig ikke om det med tape'en, og satte en trykknap i som lukning. Ja, så også at man kan lave dem med skruelåget som lukning, det har jeg ikke forsøgt mig med endnu. :)

  SvarSlet
 4. hov, tror ikke det var et rigtigt link. Her http://www.youtube.com/watch?v=zRKGNFsEHYs er den jeg har brugt. Kan se at han klipper toppen af, og klistrer sammen, jeg har klippet ned, og bøjet den ene halvdel af toppen ned i den bøjede pung, sådan at den bliver holdt sammen af toppen, og derefter klippet den anden side af toppen til låg.

  SvarSlet
 5. Mange tak!
  Jeg vil straks gå i gang :D

  SvarSlet
 6. Hey! Tusinde tak for linket og dit eget råd med at folde siden ned! De bliver jo super fine pungene! De er geniale, hvis man skal give pengegaver væk!

  Jeg vil virkelig gerne lave et indlæg i min blog, hvor jeg viser mine to punge frem. Men jeg vil egentlig helst have din accept først, så du ikke føler, at jeg har stjålet din ide eller noget! Jeg bruger selvfølgelig ikke dit billede, men billeder af mine egne. Og jeg skal selvfølgelig nok skrive, at det er din ide med at bukke siden ned i pungen samt linke til dit indlæg om disse punge!

  Skriv endelig, hvis du har noget imod det!

  Kh Helene

  SvarSlet
 7. Hej Helene,

  så først din kommentar nu. Det er helt i orden med mig. :o)

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...