onsdag den 30. juni 2010

De sidste 10 dage i billeder


Har været så heldig at jeg skulle med jobbet til Færøerne - hjem - og derfor har der ikke været så meget aktivitet her på bloggen. Det betød 3 arbejdsdage med møder og besøg på virksomheder og organisationer, og derefter 7 dage med afslapning i sommerhus med meget krea-aktiviteter, forberedelse til standen på G!-festival 15.-17. juli.


Kan man være andet end inspireret når man færdes i disse omgivelser?

Disse bidrager måske til nogle uldsweatre senere i år?sommerhuset

Kreabilleder kommer senere.. men der arbejdes intensivt..

det var meget tåge men af og til lettede den og man kunne fornemme solen et sted deroppe..

se der var lidt sol..

denne miniplatte hang på væggen i sommerhuset, min mor havde fået af en veninde. Er den ikke bare sød?? Har aldrig set dem så små før..

og to fine fine viskestykker med disse broderier hang der også. Glemte at spørge hvor de kom fra, men jeg er helt VILD med de flotte broderier! De blev gemt godt i skuffen, så de ikke bliver snavset. :o)

2 arbejdsdage nu, så ferie igen igen - helt til 5. august! Yeay. Tilbage til Færøerne til festival (OMG nerver - må producere!), bryllup, barnedåb, hygge med familien og afslapning med Manden.  

2 kommentarer:

  1. Góðar myndir úr Hvalba :) Eiga tit summarhús har? Pápi mín er úr Hvalba, so har eri eg altíð ein túr forbí, tá eg eri heima :) Annars ordiliga fitt viskustykkir :)

    SvarSlet
  2. Á tad var skeg! Ja, eiga hatta lítla mitt í bygdini, saman vid mammu og systir míni. Ja, helsje. :o) Sær gott út á amio hjá tær annars. Má gera meir vid mín butik. Næstu viku kanska.

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...