torsdag den 17. juni 2010

travlt, men dejligt kreativt!


Har været i forbi cykelhandleren igen, og fik en masse gode slanger. De er nu delvis omdannet til to tasker med for fra Ikea. Jeg klippede slangerne op på langs, og smed dem i vaskemaskinen i 60 grader, og tænk engang, de dufter simpelthen skønt af vasketøj nu!? Har vasket slanger i maskinen tidligere, men ikke så varmt, og det betød også, at de blev rigtig glattet ud, og er nemmere at arbejde med. Yeay. Begge hanke er lavet af genbrugssikkerhedsseler.
Den med velcrolukningen var et forsøg, er ikke heelt så glad for den, men den anden - I love! Synes den er SÅ sød, men dog lidt lille, i hvert fald til det jeg render rundt med i tasken, så jeg har kopieret mønsteret op i en større størrelse, og glæder mig mega til at få lavet en til! Eller flere, man skal jo snart have sin egen (dele)stand på festival.

Ellers har Manden bebudet, at der venter en ny Sykatrine i fødselsgave! Et LUKSUSdyr af en maskine, WOW det bliver fedt.

3 kommentarer:

 1. Er da helt vild med de tasker.. Min symaskine er ikke glad for at sy i cykelslanger ... æv..

  Så jeg drømmer videre¨


  Lone

  SvarSlet
 2. hej Lone,

  prøv at klistre malertape over der hvor du vil sy, det kan min fint klare, selvom det er en helt basic Singer.(Fra Bilka!) Bagefter piller du det bare ud med en pincet f.eks.

  SvarSlet
 3. Tak det vil jeg forsøge..

  Lone

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...