fredag den 11. juni 2010

Eeeeeeendelig hjemme igen!

Ikke så meget snak, vil lige præsentere et stks nyt badeværelse! Her stod kummen før.. (har desværre ikke fået taget nogen "rigtige" før billeder, ØV)

så begyndte Manden at rive fliser ned..


nu kom der rod i billedrækken, men her var håndvask og brusearmatur før (et fælles)

brusehjørnet før.. grunden til at billederne er så mærkelige og viser så lidt, er at døren åbnede INDAD, og smækkede derved ind i kummen og kunne ikke åbne helt (festligt!)


ser I, dør indad! Mere nedrevne fliser..


Sådan så det ud i kælderen under vores badeværelse, og sådan FORLOD håndværkerne stedet efter en arbejdsdag! (Og det er ligesom gangarealet hvis man skal ned og vaske eller parkere cykel osv. Not cool!) Nå men så kom der beton og nyt kummeapparat op 


Og lidt fliser!


og laaaaangt om længe - men til tiden dog! - vupti! ER det ikke flot? Med ophængt kumme, varme i gulvet, to seperate bruse- og håndvask armatur, indmuret spejl, og dør som går udad. Og det bedste - der lugter kun af hvad husstanden kan bidrage med, og ikke resten af opgangen!

YEAY!

On a totally different note - Håber så meget på godt vejr i morgen, for så vil jeg nemlig til store byttedag i Fælledparken. Har aldrig været før, men det ser rigtig spændende ud, og kan så meget gå ind for ideen med at bytte istedet for at købe nyt, plus at der er en masse spændende aktiviteter som uden tvivl vil være inspirerende.

Så hej herfra, må finde nogle klude at have med at bytte med og muligvis dekorere lidt, hvis det skal komme an på det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...