tirsdag den 7. august 2012

Soveværelse under construction

Vi har fået solgt vores boxmadras, og derfor er der nu nyindretning af MASTERbedroom på programmet! (master og master, det er liige over 8 m2!) Vi har simpelthen bare brug for en større seng! 

Derfor har jeg kigget rigtig meget rundt på nettet efter inspiration.. Faktisk havde jeg en idé som vi så i Ikea sidst, i tankerne og som udgangspunkt. 

Disse er favoritterne lige nu:

 billede herfra onekindesign.com
Helt sikkert et hotelværelse

 billeder herfra myidealhome.tumblr.com
Det her er nok det som ligner vores mest, sådan med vinduer og vægge. Vi har dog behov for noget opbevaring også, så sengen bliver med skuffer under, og der skal nogle skabe ind. (Desværre, ville ønske at man kunne klare sig med en svævende hylde og noget pænt at se på!) 

Billede herfra apartmenttherapy.com

 Billede herfra re-nest.com

Det sidste er nok favoritten, eller i hvert fald principperne her. Køkken vægskabe over sengen, og noget farve indover. Lige nu er der hvidt, hvidt og hvidt, og sorte mørkelægningsgardiner. 

Ikea, vi kommer snart forbi. 

1 kommentar:

  1. Held og lykke med projektet og nyd processen. Det bliver helt sikkert et lækkert soveværelse med de gode inspirationskilder du har der. Der skal være noget smuk i et soveværelse og man kan føle sig afslappet og godt tilpas. Vores er heller ikke så stort og proppet med skabe og kommode for at få plads til tøjet. Jeg har så sat nogle af mine yndlingspynteting derind for at løfte stemningen.
    Kh
    Monika

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...