torsdag den 2. august 2012

Savlesmække

Efter at jeg faktisk havde pakket Marcipangrisens hagesmækker væk, er hun begyndt at bruge sin sut rigtig meget, og kombineret med at det vælter op med tænder, savler hun altså ihærdigt for tiden. Måtte derfor igang og producere nogle savlesmækker. 
De har fået et gammelt håndklæde på bagsiden, 3 af dem, og noget fleece på de 2. For første gang klarede jeg at slå hægterne i uden at nogen af dem gik i stykker, og alle virker! :) Der manglede så en til den sidste, men det blev så en trykknap i stedet.

Startet på job igen i dag, puha hårdt. Barnet vendte tilbage til vuggestuen onsdag, og havde en kort dag, og tirsdag var vi lige forbi og hilse på, så hun ikke var helt uforberedt. Det er gået ok, især i går havde hun været i hopla og leget og snakket, men dag var humøret ikke lige så godt, da mor skulle gå. Det var dog ikke så slemt sagde de.

Hun er i en rivende udvikling for tiden, snakker og prøver at kommunikere med os hele tiden, og er bare glad glad glad. Leger godt, både med os, men også alene med sit legetøj, og hun er helt VÆK i Teletubbies. For første gang har hun i søvne grædt og kaldt på Mamma, nååårh selvom det er kl 2 om natten er det da fantastisk sødt. :) Søvnrytmen er ikke helt på plads endnu efter ferien, men kan sagtens mærke at aktiviteterne i vuggestuen tærer på kræfterne, og det gør det jo lettere at putte.

Dejligt at starte med en halv uge, nu er der jo weekend lige om lidt. :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...