mandag den 13. august 2012

Mere pude

Efter succesoplevelsen med lynlåsipude forleden, skulle jeg ødelægge det hele ved at rode mig ud i et ikke gennemtænkt og alt for svært projekt. 

Jeg har ikke så store erfaringer med patchwork, men synes at patchworkpuder er virkelig smukke, og ønsker mig en hel masse af dem. Da jeg så havde fundet ud af hvordan man lige monterer dem med lynlås og det hele, ville jeg prøve kræfter med det selv. Jeg kan bedst lide dem med lidt struktur, og ikke bare helt tilfældig "mønster", og derfor valgte jeg dem som hedder Baby Blocks mønster, som mit øje altid har været tiltrukket af. 

Jeg går jo så bare i gang med diamant skabelon, skærer og måler og skærer og måler, og begynder at sy. Det går så også fint med de første sider, men så skal den 3. side monteres, og hov, det kan man jo slet ikke med maskine? Research, research research, youtube videoer og alt det der.. 
Suk, det var ikke bare sådan ligetil. 

Efter lang tid med eder og ærgelse endte det med denne lille pude:


og der ER fin lynlås og skarpe hjørner og alt det der. :) 

Efter al besværet er jeg ret tilfreds med den, men jeg laver IKKE en til. Nu bliver det nogle helt almindelige sekskanter næste gang, og syet i hånd, det ved jeg hvad er. Måske der kommer pipingbånd på den næste? 

2 kommentarer:

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...