søndag den 5. august 2012

Lamper

Har lige opdaget en skøn butik i indre by, Kbh, som jeg virkelig godt kunne lide. Københavnerne kender den uden tvivl, Grønlykke i Strædet. Har tit været inde i "ting-butikken", men opdagede lige stof-butikken ved siden af her fornyligt. De har jo masser af lækkert liberty - ja jeg er nok omvendt, og er blevet ret vild med liberty. 

De har også de her fine lamper i glas.. 


og til den pris, er jeg da mega lykkelig.. 


for mit genbrugfund til en 50'er! :D

og lige der ved siden af på sybordet står jo også min nyerhvervelse fra inden sommerferien.. min helt egen overlocker! Har ikke haft tid at sætte mig ind i elektronikken endnu, men det skal der rådes op på for jeg har tilmeldt mig et aftenskolekursus, det er så kun én aften, eller faktisk søndag formiddag, som hedder noget med "lær din overlocker at kende". Det er forhåbentlig godt givet ud, for jeg kan ikke overskue at skulle bruge lang tid på at lære det selv. Den fungerer upåklageligt, men jeg har ikke skiftet tråd eller indstilling eller noget siden jeg fik den. 

God søndag derude. Her er der en masse projekter i hovedet som forsøger at komme på banen, men der er altid så meget andet.. 

1 kommentar:

  1. Sikke et fund du gjorde med den lampe - og hvor har den bare en lækker farve!!

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...