torsdag den 16. august 2012

Kunsthåndværkermarked 2012

Har været en lyntur forbi kunsthåndværkermarked i dag, og tog nogle snaps af de mega fine bode. (Havde ikke tid til at notere hvem laver hvad, I må selv forbi og snuse.. :))

vaser i skønne farver.. 


mere vaser og børneknager mv


Puder i patchwork og af genbrugte duge. I like. 


knapper og hjerter til ophæng og forskelligt andet? Fik ikke mulighed for at snuse mere her, der var bare pakket med (kvinde)mennesker Flere puder og bakker 

Søde dyrelysestager (Dette er mest til én trofast læser som jeg tænkte på da jeg så de små får. You know who you are.) :)

Vi er ellers godt i gang med at få soveværelset på plads. Der er ikke mange timer i døgnet hvor vi har mulighed for at kigge på det, når der skal være plads til familiemåltider, fødselsdage, løbeture og træningspas. I aftes skulle vi hænge skabe op, og efter lang tids opmåling og sammenligning og frem og tilbage blev vi enige om højden. Går i gang med at bore, og får sat supportliste op som skabene skal støtte på. Da vi så skal bore ud til skabene, ender det selvfølgelig med at vi rammer en betonsøjle! S.U.P.E.R. Så var det ligesom slut med arbejdet dén aften. I dag har vi fået løst problemet, og fået skabene op. Nu mangler.. alt andet. :/ Plus døre til skabene, som jo åbenbart var en leveringsvare fra Ikea. Kommer tirsdag. Lang vej endnu, men det bliver godt!!

Aaah snart weekend! Mange planer og aftaler, heldigvis kun sjove og gode. 

5 kommentarer:

 1. Hvor er tingene flotte! :) Hvor er markedet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja fantastiske! Har lagt link ind nu. http://www.kunsthaandvaerkermarkedet.dk/

   Slet
 2. Øj det er fine sager , købte du noget så?

  SvarSlet
  Svar
  1. Naaaaiiiii... havde ikke rigtig tid og der var for mange mennesker til at jeg kunne fordybe mig i noget. :(

   Slet
 3. Nej hvor lækkert marked - bare jeg var nærmere :( - tak for billeder :)

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...