mandag den 26. september 2011

To på en pind

Så I indlægget hos Karen Klarbæk om et lille strikkehæfte, som viste hvordan man kan strikke to strømper på én pind - samtidig? Det skyndte jeg mig selvfølgelig at få fat på, og efter meget bøvl med de først masker, gik det da meget godt.

De blev standsmæssigt afprøvet, inden de blev sendt til sin/deres (kan aldrig finde ud af hvad det hedder) nye ejer, som del af gavelegen.
Det var lidt stresset, den pakke skulle bare afsted i posten i fredags, og da jeg veltilfreds om aftenen satte mig med par nr 2, fik jeg et mindre chok! Når man strikker dem putter man endetråden ind i strømpen mens man strikker, og den havde jeg glemt ALT om! Så kære Linsens projekter, sorry, håber du gider hæfte de to ender for mig :)

Iøvrigt er der stadig ledige pladser i gavelegen? Men den har måske været rundt i blogland så længe nu..:) Anyways, hvis man lægger en kommentar her, så er de første to med, hvis de vil. (Se ellers mere her)

2 kommentarer:

 1. Ha ha, ja det kan gå lidt stærkt nogle gange.
  Super søde strømper, dem glæder jeg mig da til at se på Anker:-)
  Mon ikke jeg kan finde ud af at hæfte dem, ellers må jeg da finde politikens strikkebog frem fra reolen (den kom aldrig længere end der, desværre!)

  SvarSlet
 2. Ha ha, sidder altså og griner endnu! Jeg må ha set sjov ud da jeg sidder og læser dit indlæg og ser de fine strømper, griner lidt af at det gik stærkt og du havde glemt at hæfte dem. Pludselig går det så op for mig at det vedkommer mig, da de er på vej til mig med posten.
  Ha ha ha, måtte lige læse to gange, mens jeg tænker, kan jeg nu det;-)

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...