lørdag den 10. september 2011

Man bliver så begavet

Det er måske kun mig der lige har opdaget det, men Babysam giver en super fin startpakke væk ganske gratis. Vi var forbi i dag, og se hvad der er i?


En fin blespand - som er MEGET brugbar lige nu hvor Marcipangrisen er begyndt at spise rigtig mad, næsten, og det har godt nok konsekvenser for outputtet, jeeezzuzz.. ;) 
Skeer til mad, to blade, noget næserensningsudstyr, kalender der fortæller om babys udvikling pr måned, en sut, (for lille til os dog, den kan gives videre) ditto ble, og vaskemiddel, hemojern (som jeg absolut IKKE skal tage) og ammeindlæg.

Der bliver også kreeret ting og sager indimellem, lige nu er der bare nogle snørkler som skal afsluttes inden det kan præsenteres. 

Dejligt at være hjemme hos sig selv igen, og godt at se nevøen, Søster og fam, og i aften inviterer Bror til middag i anledning af sin 30-års fødselsdag. Desuden er der 50-års fødselsdagsfest med havetelt og live band og hele moletjavsen i vores gård, så det passer os udmærket at være ude i aften!

1 kommentar:

  1. uhh det er desvære lidt for længe siden ellers kunne jeg have nævnt de 20 andre stede man også kan få... Men mener man kunne for 3 år siden også få i føtex, matas og hos libero...

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...