lørdag den 24. september 2011

Krympeplast igen

Forleden for 1000 år siden var vi hjemme på Færøerne og der var jeg lidt i gang med det der krympeplast..

beklager den dårlige billedkvalitet.. lidt Beatles citater, (de blev til statementhalskæder, ligger i Amio-butikken), musselmalede knapper, lidt dyretema-knapper, ansigter (Mandens bidrag!), yin-yan knapper, og træer. Fandt så bagefter ud af, at de farver jeg havde brugt ikke var egnet til plastikket, og smudsede ud så de røg simpelthen i skraldespanden, bortset fra dem i sort.

Engang når jeg bliver stor - eller Marcipangrisen gør - skal jeg lege lidt mere med krympeplast..

Ja! Jeg er lidt tudefjæs.. tror bare jeg er overtræt, nætterne er hårde, den lille vågner rimelig mange gange og skal ammes, og spiser læææænge, laver bummelum i bleen og skal skiftes, tilbage i seng og amme for at falde i søvn.. Sådan går der 1½-2 timer pr gang og så er Mor vågen og har svært ved at falde i søvn igen. Suk..
 
Det er ikke fordi hun er sulten i løbet af dagen. Spiser en masse havregrød, mos, plus modermælk et par gange, og nu har vi prøvet med lidt frugtstykker at gnave i - det var et hit! Til gengæld sover hun heller ikke om dagen.. ½ time til 1, det er max.

Troede at jeg kunne udnytte lidt at Manden er på barsel, og være kreativ og få gang i noget træning og komme lidt i form, men nææh.. nul energi. :(

2 kommentarer:

  1. Er helt vild med de Muselmalede, de er smukke.
    Øv, det lyder lidt som en ond cirkel. Håber du får den brudt. Søvn skal du have.
    Jeg arbejder i en vuggestue. Vi havde på et tidspunkt et barn (11 mdr) der heller ikke ville sove om dagen. Vi fandt ud af at han ikke ville ligge i barnevogn, men i en krybbe. Ofte er det omvendt, at de gerne vil ligge i noget småt og trygt. Måske marcipangrisen vil ligge i sin seng?

    SvarSlet
  2. Hej, tak for det. Jo, hun sover gerne om dagen men ikke så længe ad gangen. Det bedste er en trilletur i vognen, så kan hun sove en time eller 1½, men hvis man stopper, så vågner hun! Det giver bare ikke Moren så megen hvile, at skulle gå og gå for at barnet kan sove. :)

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...