onsdag den 7. september 2011

Strik - til små hænder og fødder fra uventet kant

Det sidste ærinde vi havde inden afrejse til Danmark i morgen var lige at oprette en børneopsparing til Marcipangrisen. Det gjorde vi i dag, og som gave fra banken fik vi denne fine pose plus sparebøsse..og indeni var der disse to par sko og vanter i uld..meget overrasket over at de faktisk giver så fine "barsels"gaver.. og fyi er betingelserne for en børneopsparing bedre her end i vores danske bank, og renten den samme! Igen meget overrasket!

Hjemrejse i morgen, spændt!

3 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Da jeg var lille fik jeg en børneopsparing i Føroya Bank og fik i den anledning en hval - jeg tror det er en grind.

  SvarSlet
 2. hvor er det fint ! :) heldige lille marcipangris :) i Jyske Bank fik vores pus ingenting men har dog fået lovning på en fødselsdagsgave der er rund og man kan bruge hver dag. :) nu skal den bare hentes så vi kan stoppe med at gætte hvad det er ;)

  SvarSlet
 3. @ frøken lyngsø, AHA jeg har noteret en udstoppet lunde på dine billeder, der var en logisk forklaring! :D Ja, grindehval er nok for politisk ukorrekt i disse dage, så er en sæl mere uskyldig og sød!
  @ tante Gul, spændende! .. jeg er ikke helt med, en bold? Sut? kroner.. ok, fantasiløst, men..?

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...