tirsdag den 7. december 2010

sidste hjemmelavede julegave, tjek!

Det tog lang tid, og en del eder, men jeg FIK syet den sidste planlagte julegave i går aftes. En Colette-kjole til, ligesom denne her. Det blomstrede stof er retro, købt af Sara, som kommer forbi sykursus hos Marapytta-Line med sine flotte stoffer, og det til ærmerne og belægningen er fra et pudebetræk fra Søstrene Grene for længe siden. Syntes at farverne passede så godt, så måtte kombinere dem, hvilket betød at der kom lidt blomster på ærmet, egentlig begge, men bagpå på det andet, fordi jeg .. ehm.. glemte at lægge mønsteret på omvendt på den ene.. Til gengæld gik det fint med at sy indlægget på indersiden fast med maskinen, hvilket jeg ikke kunne få til at virke sidst, yeay.

Var ellers forbi Husflid forleden, som jeg også har skrevet, og har nu fået brugt det ene af de fine stoffer jeg købte. En blomster-retro-nederdel blev det til.

Den har bred ribkant, og er foret med sådan noget satinstof, så den ikke sidder fast. Den er god til høje piger, for jeg ville ikke klippe i den og ødelægge den fine blomst. Den ender i Amio-butikken. 

Som jeg skrev om inden weekenden var der jo julemarked i Frederiks Bastion lørdag og søndag. Må sige at det nok var endnu mere skuffende end det forrige jeg var med på. Der var bare ikke nok kunder, hvilket sandsynligvis skyldtes det dårlige vejr. Rigtig ærgeligt, for der var et fint mix af søde kunsthåndværkere, og der var ikke de sædvanlige "made in China" ting som man tit ser, men kvalitetsvarer. Tja, så ved man det.. Nu er det slut med markeder og produktion, nu bliver Sykristine ryddet væk for en tid, og jeg vil til at strikke lidt. Nå ja, bortset fra sykursus 2 gange til, i morgen og næste onsdag. Har en plan om at lære at quilte i morgen!

5 kommentarer:

 1. wauw hvor er den blevet FLOT!!! der er en lille pige, der bliver meget glad for den fine gave. det er et virkeligt flot mønster. må jeg spørge hvor det er fra?
  kh. linda

  SvarSlet
 2. Tak for det. Det er et mønster som jeg har fået i forbindelse med sykursus hos Marapytta-Line. Hun kalder det en Colette kjole, jeg kan spørge i aften om hun selv har lavet det, eller det er et sted fra.. :)

  SvarSlet
 3. ja du må meget gerne spørge :-) Fik du lært at quilte? Synes du ikke, det er sjovt?

  SvarSlet
 4. jeg spurgte, og det var et fransk mønster, Line kunne ikke lige huske navnet, men ville tænke over det. Jeps, jeg fik quiltet, det var rigtig sjovt! Der kommer billeder snart!

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...