søndag den 12. december 2010

what it is...??

Kan I gætte hvad de to tingester er??

 

Jeg var jo til sykursus i onsdags, og havde besluttet at lære noget nyt! Det fik jeg gjort, og det var rigtig sjovt! 

Ta-da!!

opbevaring af hæklenåle.. (nu har jeg ikke sååå mange, men det er da rart at de er til at finde ét sted!)

og..


det andet til strikkepinde..

jeg ville ikke tage dem ud af deres pakker hvor man ser størrelse, men hvis (når??) der bliver mange flere, så går det nok ikke længere, den er allerede ret tyk at bøje..

Hækledimsen er quiltet, og det var mit allerførste forsøg nogensinde. Det var rigtig sjovt, men jeg er ikke HELT væk i det.. skal måske prøves et par gange, og med nogle flere .. ehem.. måske lidt mere avancerede ting?? Men fik lært princippet i hvert fald, og det var fedt. Strikkepindedimsen fandt vi et mønster på her som jeg ikke helt fulgte, men næsten.. Iøvrigt FANTASTISK side, hvor jeg har fundet mange spændende gratis opskrifter, er lige nu i gang med et projekt, som jeg bare MÅTTE afprøve.. er generelt ikke så god til at følge opskrifter - snakker om strikning nu - men disse virker nemme og ligetil.

Ellers endnu en travl og indholdsrig weekend snart overstået, julefrokost på jobbet med sang/revy-optræden fredag, koncert og fest/julefrokost med kor lørdag og gløgg/kakao/æbleskive-derefter-aftensmad-senere-arrangement hos Mandens kusine nu i dag. Puha.. er det snart weekend igen?

1 kommentar:

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...