fredag den 3. december 2010

julemarked igen igen! Og lidt julegaver.


Fik syet en julegave i onsdags hos Marapytta-Line, denne "sol"-nederdel til en sød lille pige. Tror nok at stoffet er fra Rosa-Malika igen, kan ikke helt huske det. Håber den falder i god jord. :) 

Ellers er der julemarked igen i weekenden, på frederiks bastion på Christianshavn, hvor jeg dele en stand med denne kreative dame. Eftersom jeg ikke solgte særlig meget sidste gang, har jeg ikke rigtig lavet så meget nyt til denne weekend. Lige bortset fra disse her.. 


lidt forskellige kræmmerhuse af genbrugsduge. Utrolig så meget farver betyder.. da jeg startede med dem med rød bånd, tænkte jeg, nej det duer ikke, de ser bare kiksede ud, men da jeg så lavede dem med blå, syntes jeg alligevel, at de var lidt søde. Blå er en af mine yndlingsfarver, og ville allerhelst pynte op til jul KUN med blå og lilla f.eks, men det går nok ikke.. 

Måske man skulle begynde at pynte lidt, bare med ET ELLER ANDET.. men når det hele roder med ting til julemarked, og sy-julegave-projekter over det hele, så kommer man ikke rigtig til det.. huff.. 

Ud over julemarked er der strikkeklub julefrokost i morgen aften med andesteg og risalamande og pakkeleg og kvali-tøsesnak, yeay! Desuden søskendemiddag søndag med færøske specialiteter, mums.. 

puha, efter weekenden har jeg brug for.. weekend!   

2 kommentarer:

  1. Sød nederdel, den kan da næsten ikke andet end falde i god jord...Pas nu på ikke og få december-stress

    SvarSlet
  2. tak. :) Ja, det kan ikke betale sig.. men det går nok det hele. ;)

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...