mandag den 20. december 2010

Endnu et pickles.no projekt og spændende nyheder om projektET :)

Nu har jeg snakket om der her pickles.no så meget, men jeg er stadig ikke færdig! (Gider ikke engang linke mere, se de sidste par indlæg!) Lørdag aften efter biotur til Klovn - tåkrympende morsom, SE DEN! - startede jeg på denne søde hæklede lampeskærm. Fik den færdig søndag formiddag til morgenkaffen og -rundstykkerne, og er det ikke bare en god ide? Pyntede den lidt, og vupti - ny lampe!


Senere søndag havde vi en spændende aftale. Jeg skulle nemlig skannes for at kønsbestemme vores lille Mini. Vi havde begge en fornemmelse af, at det var en dreng, og havde egentlig bare regnet med at få det bekræftet, men nej! Det er faktisk en pige :) Det synes jeg selvfølgelig er superdejligt. Det vigtigste var selvfølgelig, at alt så normalt og fint ud, men et eller andet sted håbede jeg lidt på en pige, dels fordi DET navn har vi på plads, og dels fordi det jo er meget sjovere at sy og strikke til en pige! Flere muligheder.. Så denne lille cardigan, som jeg startede på da jeg sad på julemarked for et par weekender siden, fik så idag søde pingvin knapper isyet, med pink kontrast garn. Det ser lidt ud som pingvinerne har pink slips, ik?


Jeg har jo fået juleferie, og tuller rundt hjemme og hygger lidt og forbereder jul. Det meste af dagen er nu gået med det sidste syprojekt, min egen "julekjole", som jeg har fået lavet færdig. (minus overlocking som jeg stadig må forbi Marapytta-Line for at ordne eventuelt!) Skal få taget et billede når Manden kommer hjem fra arbejde.

1 kommentar:

  1. Flot, smart skærm du har lavet! Tillykke med den lille pige i maven :-) Kh. Linda

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...