fredag den 6. juli 2012

Ipad sleeve og sommerferie

Jeg skulle jo låne Mandens ipad med på rejse, og den måtte så have en sleeve til beskyttelse, det er da klart. Liberty, pladevat og lilla for, og gult kantebånd med sort knap. 

Tror nu måske kun den bliver brugt når det er mig, som er på tur! ;) 

Ellers dag 2 af sommerferie! I går var jo fantastisk, afleverede Marcipangris i vuggestue, og så fik huset ellers en omgang. Der blev ryddet ud, smidt væk, støvsuget og vasket, OG lavet koldskål til strikkeklubben, som kom forbi i aftes. SÅ hyggeligt at ses igen, nu var der gået for længe siden sidst. Der var også tid til et besøg i Fasters kolonihave, hyggeligt som altid, og til sidst fik vi squizet en løbetur ind også, på vej hjem, med barn i barnevogn.
Tør nu egentlig godt sige, at jeg løber igen! 4 uge i et program hentet ned på telefonos som en app, en rar fyr som fortæller mig hvornår jeg skal løbe og hvornår it's time for a 60 second restitutional walk. Det er min yndlingsdel af programmet.. :/

3 kommentarer:

 1. hej Halla
  Det løbeprogram kunne jeg godt tænke mig at høre mere om! Hvad hedder det. Tror også jeg vil synes godt om delen restitutional walk!
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa, det hedder Personal Running Trainer, PRT. Man vælger hvilken distance man vil træne op til, første er 1 mile, 3 (?ca) km, næste 5 km osv. Jeg valgte 5 km, som koster 24 kr. Det fede er at man kan have sin egen musik spillende i baggrunden, og så kommer stemmen bare indover, når man skal gå/løbe. Så har jeg også endomondo, som tracker hvor jeg løber, og hvor langt det nu lige var. :)

   Slet
 2. tak, det skal prøves.....måske ....hvis jeg får tid :-)

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...