torsdag den 26. juli 2012

...

Der er ikke så meget kreativt at skrive om, men har snapskudt lidt herhjemme i dag..Den nymalede stokkestol, og de nye spisebordsstole. Man sidder rimelig højt, og det falder ikke i alles smag, men vi to er ret høje mennesker, så de passer godt til os. lidt uskarpt, men pink detaljer.. (hvor er de to andre? I opvaskemaskinen..) :).. flere pink detaljer.. og åben altandør kl meget sent. Ææææææælsker sommervejr
Dette er egentlig sommerkreaprojektet. De to stole fra Lauritz. Den ene er endt i depotet for nu. Desværre lugtede hynderne muggent, meget lidt, men nok til at det generer mig, så nu er der endelig langt om længe webshoppet nye skumhynder, som så skal betrækkes. Stoffer er også købt, men så er jeg heller ikke kommet længere.. og det her dejlige vejr hjælper ikke lige på det. 

En uge siden vi kom tilbage fra dejlig ferie i Bulgarien. Rejste hjem dagen efter terrorbombeangreb, men der var ikke det store at mærke i den forbindelse. Vores største gene var at barnevognen havde 3 punkterede dæk ved ankomst, men heldigvis kunne vi låne en klapstol af rejsebureauet. Hotellet var lækkert, men all inclusive-maden var ikke noget at råbe hurra for. Til gengæld var der FANTASTISK vejr hele tiden. Og en anden super ting, Marcipangrisen blev introduceret til konceptet med at Mor og Far er ude om aftenen og man kan godt falde i søvn i klapstolen til musik og en masse anden støj. :) Det har også været super, og vi var da også i Tivoli i tirsdags og høre musik om aftenen, og det var så første gang at det lykkedes at bære hende sovende op i lejligheden, helt fra kælderen til 3. sal, skifte ble, og i seng, uden at vågne! (At det så lige var vores seng, og ikke hendes egen, er en anden historie).
Vores gode putterutine er røget i sommerferiesvinget. 

En uge mere ferie til mig, mens Mand og barn starter tirsdag og onsdag henholdsvis. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...