tirsdag den 3. juli 2012

Første forsøg med sælskind

Jeg måtte jo købe noget sælskind med hjem, da jeg var på Grønland. En stor posefuld af stykker i forskellige størrelser, og i aften har jeg forsøgt mig med en pung. Oh. My. God. 

Troede at det var svært at sy i cykelslanger, men hallo, det er meget værre med det her skind.. 


pelsen skal jo ligge rigtigt på alle sider, så man kan ikke bare sy som det lige passer.. Ikke lige min stærke side, haha.. lille penge/kort pung med retro for, og lynlås. 

og det lugter! 

Har lyst til at komme med et indlæg om turen på Grønland, men skal lige have lagt billeder ind på computeren. (Så kan I læse med eller lade være, det er mest for at bevare de fantastiske oplevelser lidt bedre for eftertiden) :) 

Har været hjemme med syg Marcipangris i dag, har haft feber i et par dage, eller lørdag, søndag, ikke mandag før om eftermiddagen da vuggestuen ringede, og så i dag. :/ Vagtlægen bad os holde øje og give hende meget at drikke, og det gør vi så. Ikke høj feber, men stabil på 38 op mod 39. Humøret er ok, lidt træt, men ellers glad og tilfreds.. 

Én dag - så sommerferie!!

4 kommentarer:

 1. Meget flot pung og rigtig flotte farver - har også skaffet mig en pose med sælskindrester fra Nuuk, men har ikke prøvet mig frem endnu ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for det. Ja hvis du finder en måde at få "snik"-lugten væk, så sig til! :)

   Slet
 2. Fin pung, trods dine vanskeligheder. Det er ikke så nemt, og man skal lige kende trickene :-)
  Sælskind skal ikke lugte, hvis det er garvet rigtigt. Jeg syer meget i sælskind.
  Glæder mig til at se dine billeder her fra Grønland.

  SvarSlet
 3. Tak for det, har været rigtig meget inde på din blog for at finde tips og se på dine ting.:) Nej, de lugter sådan lidt af spæk, eller fedt, måske fordi de har ligget i sådan en pose i et stykke tid? Kan ikke lugte noget på pungen nu..

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...