mandag den 9. juli 2012

Altan også "færdig"

Der er desværre ikke de store muligheder for udskejelser mht væggene, vi må ikke bore i de der plader, så det er lidt svært at undslippe beton-looket. Ikke desto mindre er vi meget glade for altanen som den nu er. Vi har lagt altangræs på "gulvet" som gør den SÅ meget mere anvendelig, for nu kan Marcipangrisen lege derude både i bare ben og tær. Det er ret smart, regnvand løber lige igennem da det er porøst og har gummidutter under, som løfter det op så vandet tørrer under. 
Vi har dog ikke bænken stående på den måde permanent, for det er for risikabelt med en tumling som klatrer op på alt. Denne position er bare den fedeste mht hvordan solen rammer, og jeg fik i går aftes en dejlig lille lur, EFTER at barnet var kommet i seng! Solen står nemlig lige ind helt til kl. 20.22 grader i skyggen kl 20. :) 

Bare det var hver dag... 

Ellers en rigtig dejlig søndag. Vi to tøser drog hjemmefra i Fasters kolonihave omkring 11, og hun faldt jo i søvn på vej derhen (20 mins gåtur), så jeg kunne sætte mig med benene oppe og lydbog i ørerne og drikke min 7/11 chai latte i fred og nyde det dejlige vejr. Da hun vågnede op fik vi noget mad, og legede på tæppe i haven, undersøgte buske og blomster, plaskede i et fad vand med legetøj - og selvfølgelig måtte hun op og sidde i det, i et lille opvaskefad, komisk syn med knæene oppe under hagen. :) Da Far var færdig med at sove brandert ud efter en hyggelig aften med gutterne, tog vi alle til stranden en tur, og det var Marcipangrisens første gang. Hun var lidt overrasket over at vandet var koldt, men grinte og gik i strandkanten, indtil Faren løftede hende op og satte hende ned lidt ude i vandet. Det var helt ok, hun grinte. Så fik vi tømmermændsmad i en strandcafe, og vendte næsen hjemad.

Det var lidt for at træne til torsdagens kommende strandferie i Bulgarien, yeay!!  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...