onsdag den 26. oktober 2011

Inspiration..

Man skulle måske sy sådan nogle hynder til de kommende stole?? Set i vinduet hos Casa Shop i indre by..


uuuh glæder mig til de kommer, men det bliver nok ikke sådan nogle hynder.. 

I morgen kommer både min far og Svigermor; det betyder masser af familiehygge de kommende dage, inklusive Brors 30-års fødselsdagsfest og en (næsten) fuld arbejdsuge for mig i næste uge. (Arbejdet har tilbudt mig at arbejde den kommende uge pga travlhed, og så få lagt de dage til i slutningen af barsel - AAARG lyder forfærdeligt!!!! - sådan at vi kommer ind i det nye år istedet for at skulle starte igen d. 28. december.) Derfor kommer Svigermor og skal passe Marcipangrisen i de dage. Bliver rigtig hyggeligt med besøg, men ærgeligt at jeg skal arbejde hele tiden! Catch 22. :)

søndag den 23. oktober 2011

To smuksakker på rejse

For første gang lykkedes det mig at vinde en auktion på Lauritz.com i torsdags!

Vurderingen lød på 4400 og jeg fik hammerslag på 410 kr!! Glad glad! 

Hynderne skal så ombetrækkes, jeg tænker hvidt læder??

fredag den 21. oktober 2011

Forbedringer/indretning IV

... og vi fortsætter med det store projekt "kom på plads i ny lejlighed"..

Vi har fået kyndig hjælp og vejledning. Der kommer med garanti flere indlæg i denne serie, men lad os starte med toilettet..

Udfordring: Nu er Marcipangrisen blevet så stor, at det ikke længere var forsvarligt at have pusleplads på køkkenbordet, (fordi hun spænder sig op og drejer og ruller så vi var bange for at hun røg bagover og ned på gulvet da der ikke var en bagvæg). Vi har derfor flyttet puslepladsen ud på toilettet med puslepude ovenpå vaskemaskinen. Problemet var at der manglede opbevaringsplads til hendes bleer osv, og at man ikke kunne lægge ting fra sig ved siden af da puden fylder hele fladen.

sådan her..
mere udfordring: en h... masse huller i flisevæggen som virkelig ikke pynter. Og for at det ikke skal være løgn, så trækker det sindsygt meget gennem de huller, man føler virkelig nærmest en kuling når man står og pusler. 

Forslaget fra vores bolighjælper var et ophængt puslebord i en frisk rød, hvilket også havde været rigtig smart. Vi var dog tilfreds med at bruge vaskemaskinen, og tog ud i Silvan og købte en plade til at lægge under, sådan at der blev lidt mere "bordplads" rundt om. Til gengæld brugte vi farveforslaget, og fik fat i skokasser fra Ikea, til opbevaring. Fungerer rigtig fint, og jeg er i hvert fald ret glad for kombi'en lilla-rød! 

Vi fik også brugt nogle at vores bryllupsrejsebilleder i samme omgang, som også var et forslag fra Laura, så kan man sidde på dasset og drømme sig tilbage til varme lande og skønne dage. :)

ja, det var aften, ja der er for meget blitz.. men aaah.. alligevel. :) Der kommer nok en lille gardinkappe til vinduet af retrostof med lilla baggrund og røde store blomster.


Gang, tjek. Badeværelse, tjek. Snart kommer der en bedstemor på besøg, og man (jeg) vil SÅ gerne have det hele klart og lækkert inden. 

søndag den 16. oktober 2011

Monsterseje mønstervægte

De har ligget i mere end en uge, og bare manglet at få ris i, og nu er de klar!





Den coole DIY fra Frk. Turkis blev afprøvet, og for en gangs skyld kom overlockeren til sin ret! Supernemt.




Hm, nu har jeg ikke lige flere (sy)projekter at ordne, så jeg kan ikke rigtig afprøve dem! Men der dukker nok noget op.. 

En dejlig solrig søndag til alle.

lørdag den 15. oktober 2011

Forbedringer/indretning IIII

Er stadig i gang med gangen (haha).

Der er et usandsynlig kedeligt indbygget skab, som nu er blevet lidt udsmykket.

Fandt de der wallstickers i den lokale isenkræmmer, og synes de er lidt festlige.. jeg er ikke heeeelt overbevist om det er en blivende "løsning", men i hvert fald pynter det lidt på den ellers meget hvide og kedelige gang. Og Marcipangrisen har fået et sted at se på familie og huske på dem der ellers er for langt væk :(

Snart kommer dog (hendes) Farmor og gæster os i 10 dage, og Morfar samtidig i 1 uge, han bor så nok hos Søster eller Faster.

Fik ikke vist et billede af de små ragelsekurve in action.. kommer her:
clutter be gone. Aaaah.

God weekend og efterårsferie til dem der har det!

fredag den 14. oktober 2011

Nøgle-, kort-, pung- og ragelsekurve

Endnu en ting på listen klaret i aftes..

Var SÅ træt af det her..

og lige om lidt i morgen eller noget kommer disse at pryde skokasserne i gangen..

og nu kommer lidt billedspam, sorry. (synes bare de er så forfærdelig søde.. :))



.
så den grønne fra engang længe siden har fået to søstre :)
Mønsteret er et fra nettet et sted, kan ikke lige love-linke, fordi jeg har printet den ud for meget længe siden, og der står ikke adresse på. :(

Ligger lige her: http://ayumills.blogspot.com/2008/05/tutorial-fabric-basket.html

torsdag den 13. oktober 2011

Ny posepose

Stille og roligt får jeg krydset nogle ting af fra min to-do listen.. Senest denne opbevaringspose til bæreposer. Det er bare en lang pose, med elastik i begge ender; man putter sin bærepose ned i toppen, og trækker en ny ud i bunden. 

som pynt fik den 3 cirkler af retrostof.. havde ikke helt energi til det helt store, så det blev bare helt simpelt


nærbillede..

Aaaah det hjalp på køkkenrodet. One down..

onsdag den 12. oktober 2011

Street art på vesterbro


eller noget.. Sjovt, og funky måde at leve med et stillads udenfor sin butik på.. Fik ikke lige fat i butikkens navn, men et sted på Istedgade var det.

tirsdag den 11. oktober 2011

Rufsehjerter á la Kaspara

Lige siden jeg så disse hjerter på hende hers blog, har jeg haft lyst til at afprøve dem, for jeg synes de er så utrolig dekorative.




mandag den 10. oktober 2011

Forbedringer/indretning III

Kommode-makeover

Har hæklet over håndtagene, men det var VIRKELIG svært (nærmere håbløst) at få et rigtigt billede af farverne.. solen står lige ind, så enten bliver det overeksponeret af sollys, eller alternativt af blitz, og det var ikke muligt at redigere det pænere. Nåmen..


Sådan bliver det lige for nu.. maling og tapetsering afventer lige.

lørdag den 8. oktober 2011

Forbedringer/indretning II

Har eeeeeendelig fundet en fin lampe til syværelset!


Så nu kan jeg sy om aftenen igen, yeay. Den er en "design din egen lampe" fra Colours by Copenhagen. Der er alle mulige farver at vælge imellem, og man kan selvfølgelig også bare have én skærm, men jeg synes at kombinationen giver sådan en fin effekt.

Mig glad..

øj, forresten, pønser på at gøre et eller andet ved kommoden på det første billede.. enten male den - surprise - eller give skufferne noget sjovt tapet?? Har bare ingen erfaringer med sådan noget, så ved ikke om det er for omfattende. Eller om det er synd, for den er et eller andet sted meget fin som den er; den er fundet på loppemarked for snart 15 år siden, må have været et af de første loppemarkeder jeg overhovedet var på da jeg lige var flyttet til DK, og den har fulgt mig siden. 

fredag den 7. oktober 2011

Forbedringer/indretning I

Vi er stadig i gang med at finde os til rette i vores nye lejlighed, men det går uendelig langsomt efter min utålmodige mening!

Et skridt på vejen var dog, at jeg har fået malet spejlet i gangen forleden.

Det havde en yndig romantisk guldpatineret ramme, som jeg var godt træt af





Og efter tre omgange grunder+ maling kom det op at hænge





Det mest tidskrævende og irriterende ved projektet var at bruge riiiiiiigtig lang tid på at pille/skrabe indtørret malertape af igen!!

Note to self: tre gange maling = tre gange tape!!

tirsdag den 4. oktober 2011

Stokkaball

Mærkeligt ord, men det er hvad jeg har besluttet at kalde disse tingester.. 


What it is..


Strikkepindeetui. Strikkepinde på færøsk = Stokkar (stokke), og rulle ind = balla. (Udtales med hårdt D, baDla, ligesom mit navn, Halla = Hadla). SÅ! Nu fik I også lidt sprog undervisning! Og hvis man er lidt frisk, så kan man også nyde ordspillet, ball (som udtales uden D) = fest, så man kan også sige at det er en strikkepindefest, fordi man samler alle sine gode venner i hyggelige omgivelser. :o) (jajaja jeg babler..)

Har klippet til et til, man kan sige det er en "bestillingsopgave", så måske det andet kommer i Amio-butikken. 

mandag den 3. oktober 2011

Tyggekæder

Kender du det at din baby altid spiser eller prøver at spise dit halsbånd? Til lange bus- eller flyture har jeg haft stor glæde af min hjemmelavede tyggekæde.




Nu er et par af dem ude i cirkulation i Søsters mødregruppe, måske andre kan li' ideen?




Det er ganske almindelige kugler fra SG og Tiger, med nylonsnor fra Panduro. Ved ikke hvor børnesikre de er, men de er vel bedre at tygge på end almindelige smykker, som de små nok gør anyways. 

søndag den 2. oktober 2011

Kravlebuks

Marcipangrisen er på det stadie, hvor hun maver sig fremad på gulvet, men er ikke kommet op at kravle rigtigt. Det går rigtig godt når hun har bare ben, lidt langsommere i strømpebukser/bukser. Jeg synes det er lidt koldt med bare ben, kan bedst lide at hun har i hvert fald strømpebukser på, tror de fleste baby'er har det bedst i body og strømpebukser??

Er bare lidt træt af det outfit, og syntes at det kunne spices lidt op, uden at det behøvede at gå ud over mobiliteten på gulvet = TA DA en kravlebuks.

Der blev så ikke tid til at sammensætte et matchende sæt da de skulle prøves lige inden sengetid, men de ser ud til at være fine til formålet. 


Ååååååå dejligt at have fået sy-mojo'en tilbage!! (eller bare energi til det...)

Har klippet noget mere forskelligt, og har desuden fået lavet et par halskæder eller 6 til andre barslende mødre med smykkespisende baby'er. Billeder kommer muligvis i morgen.

lørdag den 1. oktober 2011

Mig-tid i dag

Eftersom Manden skal i byen i aften, vejret er godt og motivationen nogenlunde høj - eller måske fordi Marcipangrisen har sovet nogenlunde i nat og derved også moderen - har jeg nydt lidt mig-tid i det gode vejr! Først til en styrketræningstime, så i svømmehallen bare for et dyp i det kølende vand og sauna-afslapning, og derpå lidt soloshopping!

Der er også blevet klippet i lidt stof til nogle projekter senere, hvis der bliver lejlighed.:)



Sjov luft.. Ufo'er?? :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...