fredag den 21. oktober 2011

Forbedringer/indretning IV

... og vi fortsætter med det store projekt "kom på plads i ny lejlighed"..

Vi har fået kyndig hjælp og vejledning. Der kommer med garanti flere indlæg i denne serie, men lad os starte med toilettet..

Udfordring: Nu er Marcipangrisen blevet så stor, at det ikke længere var forsvarligt at have pusleplads på køkkenbordet, (fordi hun spænder sig op og drejer og ruller så vi var bange for at hun røg bagover og ned på gulvet da der ikke var en bagvæg). Vi har derfor flyttet puslepladsen ud på toilettet med puslepude ovenpå vaskemaskinen. Problemet var at der manglede opbevaringsplads til hendes bleer osv, og at man ikke kunne lægge ting fra sig ved siden af da puden fylder hele fladen.

sådan her..
mere udfordring: en h... masse huller i flisevæggen som virkelig ikke pynter. Og for at det ikke skal være løgn, så trækker det sindsygt meget gennem de huller, man føler virkelig nærmest en kuling når man står og pusler. 

Forslaget fra vores bolighjælper var et ophængt puslebord i en frisk rød, hvilket også havde været rigtig smart. Vi var dog tilfreds med at bruge vaskemaskinen, og tog ud i Silvan og købte en plade til at lægge under, sådan at der blev lidt mere "bordplads" rundt om. Til gengæld brugte vi farveforslaget, og fik fat i skokasser fra Ikea, til opbevaring. Fungerer rigtig fint, og jeg er i hvert fald ret glad for kombi'en lilla-rød! 

Vi fik også brugt nogle at vores bryllupsrejsebilleder i samme omgang, som også var et forslag fra Laura, så kan man sidde på dasset og drømme sig tilbage til varme lande og skønne dage. :)

ja, det var aften, ja der er for meget blitz.. men aaah.. alligevel. :) Der kommer nok en lille gardinkappe til vinduet af retrostof med lilla baggrund og røde store blomster.


Gang, tjek. Badeværelse, tjek. Snart kommer der en bedstemor på besøg, og man (jeg) vil SÅ gerne have det hele klart og lækkert inden. 

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det fedt ud...det er besværligt så længe den står på byggerod...men fedt bagefter...Kan god forstå du gerne vil have alt klappet og klart til bedste komme på besøg!

    SvarSlet
  2. God løsning, stod selv og kiggede på de sko kasser i Ikea. Tror de skal med hjem næste gang!

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...