mandag den 3. oktober 2011

Tyggekæder

Kender du det at din baby altid spiser eller prøver at spise dit halsbånd? Til lange bus- eller flyture har jeg haft stor glæde af min hjemmelavede tyggekæde.
Nu er et par af dem ude i cirkulation i Søsters mødregruppe, måske andre kan li' ideen?
Det er ganske almindelige kugler fra SG og Tiger, med nylonsnor fra Panduro. Ved ikke hvor børnesikre de er, men de er vel bedre at tygge på end almindelige smykker, som de små nok gør anyways. 

3 kommentarer:

 1. Du må undskylde, men jeg synes ikke, det virker forsvarligt at lade dem tygge på de kugler der. Og tygger de på smykker anyways..jamen så er det da sådan set også ufrsvarligt. De skal bare ikke have sådan noget i munden.
  Det er ikke for at være skrappedulle, men jeg synes, det er ret vigtigt :)

  Bortset fra det, er de jo rigtigt søde.

  SvarSlet
 2. Tak for det, men tænker du på at de kan sluge kuglerne, eller hvorfor uforsvarligt? De kan ikke sluge kuglerne, der er stærke knuder på, og båndet vil alt andet lige være om halsen på moren, så jeg forstår ikke din bekymring. Hvis det er materialet, så er det plastik og træ, som stort set alt vores legetøj også er, og som jo bliver smagt og gumlet på i stor stil. De udforsker jo verden gennem munden i en periode, og det må der være lov til. :)

  SvarSlet
 3. Så længe man holder øje med "legen" med de kugler, tror jeg bestemt ikke det kan kaldes uforsvarligt. Verden udforskes med munden uanset hvad vi gør - vi kan ikke styre det hele, men vi kan give dem så mange "sikre" og/eller "trygge" sanseoplevelser som overhovedet muligt. De er rigtig fine, Halla :-)

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...