lørdag den 8. oktober 2011

Forbedringer/indretning II

Har eeeeeendelig fundet en fin lampe til syværelset!


Så nu kan jeg sy om aftenen igen, yeay. Den er en "design din egen lampe" fra Colours by Copenhagen. Der er alle mulige farver at vælge imellem, og man kan selvfølgelig også bare have én skærm, men jeg synes at kombinationen giver sådan en fin effekt.

Mig glad..

øj, forresten, pønser på at gøre et eller andet ved kommoden på det første billede.. enten male den - surprise - eller give skufferne noget sjovt tapet?? Har bare ingen erfaringer med sådan noget, så ved ikke om det er for omfattende. Eller om det er synd, for den er et eller andet sted meget fin som den er; den er fundet på loppemarked for snart 15 år siden, må have været et af de første loppemarkeder jeg overhovedet var på da jeg lige var flyttet til DK, og den har fulgt mig siden. 

5 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en skøn lampe du har fået fingrene i der - Jeg er vildt misundelig:-)

  Med hensyn til kommoden, så kan jeg godt forstå din tvivl - Den er skøn som den er:-) Men det kunne også være fed i en eller anden lækker farve - Er spændt på at høre hvad du beslutter dig til:-)

  SvarSlet
 2. Flot lampe! :-)

  Du kunne også nøjes med, at gøre noget ved toppen af kommoden. Putte tapet på den, eller male den hvid, så det der står på kommoden fremhæves. Bare en ide :-)

  K.H June

  SvarSlet
 3. En idé kunne være at skifte håndtagene ud med nogle nye i en kontrast-farve? Det kræver ikke lige omfattende arbejde som at male hele kommoden, og er nemt at skifte ud igen med andre slags... Heilsan Cecilia

  SvarSlet
 4. Tak for det.:) Mange gode forslag.. Der er hele 7 skuffer, så det ER lidt omfattende med tapet f.eks. Nye håndtag, ja muligt, men der er jo 2 huller fra de gamle, så man kan ikke lige bruge de forskellige fine "knob" håndtag som er i butikkerne.. Har eksperimenteret lidt med garn i dag.. To be continued.. :)

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...