fredag den 24. juni 2011

Sommerbukser og flyttetanker/rod

Sidste stunt inden Sykristine blev pakket væk inden flytning var disse små blomster-bukser

stoffet er købt i Rema 1000 (!) og mønsteret er et mix af to forskellige som jeg havde liggende. De er en størrelse 2 år, men er altså ret så lange. Nåmen, så passer de vel bare længere.. det er en fødselsdagsgave til en lille pige, håber hun kan li' dem.Venter spændt på pakke, for der var da godt nok nogle gode tilbud i Stof og Stils udsalgskatalog?? Har set at nogle af jer også har haft dankortet oppe, og der er nogle gengangere, virkelig smukke stoffer. Har en "bestilling" fra den ene svigerinde, hendes lille datter fik en af mine kjoler i julegave, og har nægtet at bruge andet siden! :D Så nu er den godt slidt, og ved at være for lille også. Yeay, undskyldning for at få gang i indretning af syværelse. Glæder mig glæder mig glæder mig.. 

Her er billede fra Marcipangrisens barnedåb, hvor både omtalte kjole samt en cykelslangetaske er på.. dejligt at se at de bliver brugt.. :) 

Huff, det går ellers laaaaangsomt med at komme på plads efter flytning.. Nu er vi endelig færdige med at ordne i den gamle, og det er lidt som at gassen er gået af ballonen, for vi har ikke rigtig taget os sammen til at begynde på Hjemmet endnu. Dog så, vi har fået købt lidt tilbehør til standardkøkkenet - det er lejelejlighed så ingen fryns - vi har købt dæmpere til skabslågerne, og kurve at trække ud i stedet for de hylder som er. Så er der installeret opvaskemaskine for egen regning (øv) og på mandag kommer der vores helt egen private selvindkøbte funklende nye vaskemaskine. Nåååååårh hvor bliver det fedt! Ikke så optimalt at rende ned i (dyr) vaskekælder med baby på armen flere gange om ugen. Og nu bor vi så heller ikke længere på 1. men på 3. 

To-do liste:
Købe skab til alt bøjle-tøjet (måtte ofre store dejlige skab som vi havde pga pladsmangel)
Købe sybord, systol
Mangler sofa (ikke akut, tak til genbrugspladsen)
Finde ud af hvordan køkkenalrum/stue skal indrettes (ikke akut. Leger med tanken om at få hjælp af indretningskyndige, nogen som kender nogen?)
Købe briks/seng til gæsteværelse
Købe skab-ting så køleskab kan komme op af gulvet så man ikke skal bøje sig ned og hente mælk i gulvhøjde
Kunne være hyggeligt med et altanbord, nu når det ser ud til at blive lidt varmt de kommende dage
Ikea på søndag.. huff.. 
AKUT: Gardiner til soveværelse (træt af at vågne af at de sirligt stillede sammenklappede flyttekasser i vinduet falder ned i hovedet på mig)

Rigtig god weekend til alle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...