torsdag den 8. juli 2010

festlige vimpler og tasker


Syede vimplerne færdige i går, og ser de ikke bare godt ud? Som jeg sagde er det meste af mit vareudvalg på standen i næste weekend meget sort, (gummi og cykelslanger) så for at pynte lidt op og forhåbentlig få lidt opmærksomhed kommer der lidt farver med nu også. (Noget af udvalget ligger på skænken, I ser hvad jeg mener, ik) :)Fik også tid til at klippe lidt i gummi igen, det er længe siden, og det var faktisk sjovt at være i gang med det igen. Lavede de her to tasker, er bare lidt ærgelig over at man faktisk ikke ser størrelsen, de er begge små og søde, lige til det vigtigste til en aften i byen. Den nederste har dækventilen på som en slags applikation, forhåbentlig bliver den ikke for irriterende og gnaver ind under armen når man bærer den... Syntes bare det var en sjov gimmick..I dag har jeg ikke lavet så meget andet end nydt solen, cyklet en tur, købte noget taskemønster og lidt stof, og syede denne imens vi så VM-semifinale. Det er et burdamønster, meget enkelt, og stoffet er noget høragtigt, med gult for, og klappen et loppefund, pudebetræk med broderier. Hanken er sikkerhedssele selvfølgelig. :) Lavede forresten 3 sikkerhedsselebælter til også.


Nu er det snart slut med al den produktion, på tirsdag rejser vi hjem igen, til storm og tåge på Færøerne. Ingen fly var landet i dag. Suk, det skal nok blive sjovt.

3 kommentarer:

 1. Hei Hadla
  Takk for hilsen på bloggen min!
  Så flott og frodig vimpel du har laget som sikkert vil friske opp på standen din som består av mye svart som du skrev.
  Det er gøy å se andres vimpler med andre mønstre og fargekombinasjoner og tusen takk for at du linker til min lille nettbutikk.
  Lykke til med salget på standen! Synes den var så vakker vesken med brodert lokk.
  Ha en glad sommerdag!
  Stor hilsen fra Kaspara

  SvarSlet
 2. Hey Halla !

  Sera flottar taskur, um nakrar eru eftir nú aftaná G, so kundi eg hugsa mær at sæð tær - er tað møguligt ? Búgvi í Tórshavn

  Heilsan

  Majken

  SvarSlet
 3. hey Majken,

  jú, nakrar eru eftir. Tad ber væl til. Eri í Havn í morgin seinnapart, vit kunnu finna útav onkrum. Skriva bara til mín á 590800? vh Halla.

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...