søndag den 9. maj 2010

genbrugspunge


Lidt genbrugsklip. Synes de er såå søde, og rigtig søde som en hurtig og nem gave. Ik? Købte en fra Ingrid Riddervold her og fandt en masse link og billeder via google til hvordan de laves. :o)

Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Jeg har nemlig set dem på epla.no (den norske version af Amio.dk) :) En rigtig god og sjov idé :)

  Håber ellers, at I havde en god sushi-dag i går! :)

  SvarSlet
 2. jaah det var fantastisk sjovt! Kan anbefales. Og ja, de er søde!

  Fine bordskånere du fik lavet, jeg biksede lidt med det i dag, men kunne ikke helt få dem så tætte som jeg ville, kuglerne, så funderer lidt videre..

  SvarSlet
 3. Kære Hadla.


  Åhhh jeg har søgt og søgt. Min datter bliver 18 år i morgen og vi skal give hende et kørekort, jeg ville så gerne lave en pung til hende. Har fundet et link med en dreng, der laver dem. Men den bliver ikke så fin som din. Kan du hjælpe mig???
  KH. Birgitte

  SvarSlet
 4. jeg tror nok at det er linket jeg også brugte. Hvad bliver ikke fint? Jeg laver så ikke det med tape'en, hvis det er det samme klip. Kort sagt, klip bunden ud, klip toppen af. Læg pakken flad på bordet, bøj ind i siderne til et slags M (sik-sak), 1,7 cm passer ca til kreditkort størrelse. Læg f.eks. en lineal ned ad pakken, og bøj siden over den, så bliver den fin og lige. Put så linealen ind i pakken, og bøj igen, vigtigt at det er lige med den du lige bøjede før. Gør det samme i den anden side. Mål så 6,5 cm op fra bunden, og bøj pakken sammen - på tværs, klip den ene topende ned til der hvor den bøjer, og buk den ind i den nedre halvdel. Så har du dine 2 rum. Klip så den anden top ende til "låg", og put knap i.

  Lad mig vide hvis det er for forvirrende.. :)

  SvarSlet
 5. 1000 1000 tak. Nåede det ikke til fødselsdagen, men må lige igang nu.
  KH. Birgitte

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...