tirsdag den 27. april 2010


Forleden var en skabsudtømning påkrævet, og Manden fik samlet en fuld bærepose med t-shirts som han ikke bruger længere. Den blev lige hapset inden den røg til genbrug, for dem kan jeg da genbruge! Her er en lille kjole med hæklet lomme påsat med kantbånd. Skal lige finde ud af at gøre noget ved den nedre kant på et tidspunkt. Hm hvad..??

I weekenden var vi ude lørdag, men fik hæklet lidt fredag. Disse tre armbånd er inspireret af hende her http://karenklarbaeksverden.blogspot.com/ blot med 3 farver. Skøn måde at få brugt sine rester, I like. :o)

Til sidst en meget glad sweater jeg fik strikket i påsken. Den lyser op, og føler mig liiiidt fjollet når jeg har den på, men jeg synes da den er ok pæn, og den gør mig i godt humør også, så den skal jeg da bruge her i overgangstiden indtil sommer. Den har fået fint fór, så den ikke stikker og fnugger på det man har indenunder. Der er ikke noget mønster, det var lidt fra en bog med vanter og lidt noget jeg selv tegnede.
I aften flyver Manden og jeg og en hel masse andre med mit kor til Nordnorge, på koncertturné. Det skal nok blive sjovt, selv om det OVERHOVEDET ikke tiltaler mig lige nu at opsøge minusgrader igen! Øv. Men når vi er tilbage på søndag må sommeren godt komme, så er vi klar!
Ha' en dejlig uge.

2 kommentarer:

  1. Tú ert ófør! :) T-shirtkjólin er ORDILIGA fittur! :)
    Góðan túr norð í kuldan! ;)

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...