tirsdag den 12. marts 2013

Stue - før og efter

ADVARSEL: Billedspam!

For et år siden da vi fejrede Marcipangrisens 1-års fødselsdag tog jeg nogle billeder, og nu har vi jo flyttet rundt og til hendes 2-års fødselsdag var det noget anderledes.. 


Det stod ikke heelt sådan, sofaen er flyttet lidt her for at give plads til gæster..


sådan var det ca..


TA-DAA! Nyt look.. Jeg er ret så fornøjet med denne variant, og Manden min med. Vi var ude i noget helt andet, men efter intense forhandlinger endte vi med det her, og det er HELT i orden!

Det fine teak-sofabord som vi havde røg pga størrelse, og vi har investeret i to bønneborde, det mindste er ikke kommet "hjem" endnu her på billedet, fordi vi bestilte det i en "ikke standard farve", nemlig sådan en turkis/ocean agtig én. Lidt mørkere end lamperne, men ret fin. Og et stort ønske fra os alle, var at få en flydesofa, hvor vi begge - og snart alle 4 - kan være på en gang. En hurtig søgning på DBA og Trendsales bragte denne på banen, og en-to-tre havde vi solgt den gamle, og fået købt denne brugt. Udlægget blev hele 2500,-, godt gået i betragtning af at den kostede 19.000 ny, ik?? :)


"udsigten" fra sofaen.. jeg nyder at få det lille turkise glimt af opslagstavlen helt henne ved døren.. 


Og jeg grinte rigtig meget for mig selv da jeg i det sidste Boligmagasin læste om billedecollager, at "endelig ikke have struktur og for mange linjer", for så ryger det spontane og coole tilfældige look.. 

Hmm.. jeg kan nu faktisk godt LIDE at der er lidt "rammer" om de forskellige billeder.. det giver mig en ro og samler helheden for mit øje.. og heldigvis er det mest mig/os der skal synes om det.. 

var lige nødt til at tage nogle hipstamatic billeder også.. Den uncoole billedecollage..

Det her er så muligvis en ommer, for da vi skulle bore lampen op i loftet, blev vi ved med at ramme de der stål dimser, så den røg tættere og tættere ind i hjørnet, til der til sidst var hul igennem. Har ikke besluttet mig for om den er for trængt op, og vi måske hellere skal have en væglampe op. Noget strikkelys må jeg i hvert fald have dér.. og det sjove var at det er 1/3 af vores gamle genbrugs-Holmegaard lampe, som er så fin. (Jeg havde det bare altid svært med de to andre som er grøn og orange, men den lilla! Den kan jeg li´) 

Til sidst min nye opslagstavle, som er en masonitplade betrukket med stof. Hvilken lettelse og ro det har givet at få fjernet alle de der rodede billeder fra køleskabet! (Vil gerne have dem oppe, men IKKE på køleskabet, aldrig mere noget dér!) 

Og HOLDDAOP hvis I stadig læser med, så må I virkelig kede jer.. :) Men sådan så det ud på en meget god dag hjemme hos os. 

2 kommentarer:

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...