lørdag den 9. marts 2013

Og soveværelse også færdigt - for nu

Jeg skrev nok på et tidspunkt om at vi var flyttet ind i (et af) de mindste værelser, og havde lavet det store om til syværelse/gæsteværelse. (Nu bedre kendt som rodeværelset!) Der er NÆSTEN ikke plads til at gå rundt om sengen, men vi ville begge have mulighed for at stå op til siden, så der er stort set ikke andre måder at indrette.. Lige i starten så det sådan ud med tilfældige møbler og installationer.. 

 Kummefryseren er desværre uundværlig, og kan ikke rigtig stå andre steder, og jeg har faktisk vænnet mig til dens summen


Først kom der en ny bredere (!!) seng ind. Derefter meget røde overskabe op.. Og meeeeget længe efter fik jeg endelig udført min plan om betrukket hovedgærde, masonitplade med et ikeasengetæppe udover.. Det er ikke lige min farveskala vi har gang i derinde, men indimellem skal man udfordre sig selv, og resten af familien er glad, så jeg er glad.

Pow og Bamse er på besøg


Prikken over i'et bliver noget op på væggen for fodenden. Enten en billede collage, eller en af Ikeas smalle billedhylder, eller en stor fotostat af et eller andet fint billede? Har også lidt overvejet stofgardiner som ville bløde lidt op i alt det hvide, men det er vigtigt med mørkelægningsgardin, for solen STÅR ind lige fra den kommer op, og det er altså MEGET tidligt når vi kommer længere hen på året.. 

1 kommentar:

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...