Det er ikke så tit der kommer madindlæg på bloggen her, men dette er så undtagelsen.. Vi har et par gange nu lavet pulled pork når vi har haft gæster. Sidst her i weekenden. Og holddaop hvor er det lækkert hver gang, hvis jeg selv skal sige det! Der findes et utal af opskrifter rundt på nettet, og vi har brugt denne fra Gastromand.dk men den er altså lavet i ovn og ikke på grill.. (Hallo der er frostgrader og sne ude!)
Her er et stk nakkefilét "rubbet" og pakket ind i folie klar til overnatning i køleskab..
Et døgn senere klar til at komme i ovnen..
Det kom den midt om natten, natten til lørdag kl 02, da jeg vidste at jeg på et eller andet tidspunkt skulle op at tisse - man er vel gravid - og tænkte at så kan den passende gå i gang dér..
Det tog 11 timer for tingesten at komme op på 93 grader ved 110 graders varme
Så bliver den "pulled".. og det fremgår SLET ikke af billedet hvor mørt og lækkert kødet var..
Ind i en burgerbolle og hjemmelavet barbequesauce og ditto coleslaw og fritter og du har FANTASTISK mad.. i flere dage endda for man forregner sig og glemmer hvor mæt man bliver.. :)
Do it. Just do it.
Pulled Pork er og bliver en vinder! :)
SvarSlet