lørdag den 31. marts 2012

Før-efter. Soveværelse -> sy/gæsteværelse

Vi er (stadig) i gang med at finde os tilrette i vores nu snart 1 år "nye" lejemål.  Der er 3 værelser, og det var jo lykken at kunne indrette et helt værelse til krearum dér i starten.

Nu er behovet imidlertid ændret, og Marcipangrisen har brug for at komme ind og sove i sit eget værelse. Eller Mor og Far har brug for det. :) 

Vi er derfor flyttet ud af det største værelse, som nu er blevet til sy/gæsteværelse. Jeg lader billederne tale for sig selv.

Soveværelse før  


Gæsteværelse/krearum 

 Det store skab blev flyttet bag om døren
Kreahjørnet.. men hov, hvad er nu det for en lækkersmækker stol dér??

 Nååå det er jo min fantastiske nye Eames-stol fra Lauritz.com. Yeay, I like. Den kom i torsdags, vandt aktionen i fredags mens jeg var på Island, og har glædet mig SÅ meget, og den er lige så fin i virkeligheden som på billederne. Den farve er LIGE mig. 

 Og mere hov! Sikken en fin opslagstavle? Jeps, det er en lææææænge ventet to-do flueben som endelig kunne krydset af! Masonitplade betrukket med det falske liberty-stof fra Stof2000. 
Der er kun én ting at sige: 

Sygdom ved at fortage sig heldigvis. Manden rejser hjem til konfirmation i familien i dag, og Marcipangris og jeg skal hygge os i 4 dage alene. Jeg har dog ikke fri fra arb, men det bliver forhåbentlig ikke lange dage. Vil hellere tage et par dage fri i ugen efter, for da kommer Mormor og Morfar nemlig.

Ha en dejlig weekend og påskeuge derude. :)


2 kommentarer:

  1. Lækre billeder - og ja, stolen ser virkelig dejlig ud. Kan godt forstå du er glad for den. :)

    SvarSlet
  2. Ej hvor ser det lækkert ud:-)

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...