tirsdag den 13. marts 2012

Buksedragt .. eller ikke?

Se det skulle jeg jo ikke have sagt i forrige indlæg, at jeg ikke var så hårdt ramt af sygdom!! Høhøhø jatak, har ligget i sengen i 2enhalv dag nu! Så kan jeg lære det.
Fik væmmelig pine i øre og hals søndag, og troede det var halsbetændelse, men lægen sagde at det var kun virus, så masser af varm the med sukker og strepsils og alt det der..

Anyway..
Engang da jeg var gravid for længe siden, syede jeg hos Marapytta-Line denne buksedragt, som skulle have plads til den voksende mave. Problemet var bare, at den blev ikke færdig før maven allerede var blevet for stor, og jeg brugte den aldrig. Nu kom den pludselig frem fra gemmerne, og jeg kan ikke beslutte om det er en "keeper" eller en "ommer". Der er både tittekant og knaphuller og alt! :P

tror det sidste.. kan godt li' buksedelen, som kan omsyes til noget med linning eller rib.. 

men uha, der er så mange andre sy-projekter foran i køen. :/

4 kommentarer:

 1. Hmmmm - måske bliver der flere graviditeter, så den burde måske gemmes :) :) ;)

  - den er ellers rigtig sød :)

  SvarSlet
 2. Den er rigtig fin, så den burde helt klart gemmes. Kender i øvrigt kun alt for godt det der med de mange projekter der mangler at blive færdige. Jeg har vist 10 ufærdige syprojekter liggende i min sytaske..ups..

  SvarSlet
  Svar
  1. tak, den bliver nok gemt. Velkommen som læser nr 101. :) Har kigget forbi hos dig og beundret dine fine kreationer. :)

   Slet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...