lørdag den 28. maj 2011

Pst! Har I hørt at der er fashion bazar??

For første gang vovede jeg mig ud uden Marcipangris, som var efterladt hjemme hos far, med modermælk i flaske i køleskabet (1. gang!) og hvor tog jeg så hen?? Jo, til Fashion Bazar på Holmbladsgade.

Ved første øjekast tænkte jeg, ånej, det var en fejltagelse, for der så ikke ud til at være noget at komme efter, men da jeg begyndte at snuse lidt, måtte jeg indrømme, at der var da i hvert fald et par gode fund at komme efter. Har sammensat en kollage af dagens fund (på trods af at jeg nødigt lægger billeder af mig selv ud :():

  Den fine blå bluse (Zara) gav jeg 40 kr for (god til amning), maxikjolen (Vila tror jeg) 50,- og de to kjoler ( Oxmo og soaked in Luxury)100,- stykket. Desuden et par bukser fra Object til en 20'er (med prismærke i endda), de er røget i vask allerede. 
Maxikjolen viste sig at være for smal om brystet, så det er nu klippet af, og den er klar til at sy om til en nederdel/evt lang kjole med rib i toppen istedet. 

Der er faktisk rigtig mange gode mærkevarer til salg - BILLIGT - men det var lige hvad jeg fandt, inden desperat Mand ringede med hylende baby i baggrunden, og jeg måtte spurte hjem. Sikken ravnemor, at efterlade sit barn sådan!! Men hun fik lidt mad, og faldt i søvn, så var det ikke værre.

Tror faktisk jeg skal forbi igen i morgen, jeg kom jo ikke rundt og se det hele! :)
UPDATE: snøft, ser lige at det slet ikke er i morgen, det var kun i dag!! Bogger, at jeg ikke drønede tilbage... :(

1 kommentar:

  1. Sikke nogle kup du har gjort der, og du ser smuk ud i det hele !!
    KH Jytte

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...