mandag den 16. maj 2011

Gensynsglæde og genbrugssyning

Min kææææære ven, Sykristine, er vendt tilbage. Eller.. har fået lov til at komme ud af skabet igen. Og hun har været så dygtig og sammen har vi rigtig hygget os i weekenden. Så meget, at Mor næsten har tænkt, så sov dog Marcipangris, så jeg kan sy noget sødt tøj til dig!


Men fint blev det da.. Her bukser nr. 1: Fars gamle t-shirt med ny ribkant.
Bukser nr 2: Også fars langærmede t-shirt, med knælapper af den anden t-shirt, og noget rib fra mors gemmer plus meget skeptisk baby

Bukser nr. 3: (og mors favorit) af retrostof, med frihånds træ-applikation af eget design (fra fars t-shirt) og ribkant OG med tilhørende savleklud! ;)

Og siden vi var i gang blev det også til et par savleklude mere, fra en stofprøve fra Garniture og med fleece bagside. (Et tæppe fra Jysk) De der hægteknapper.. hvorfor skal det altid være så besværligt? En pakke med 12 (inklusive monteringsdimsen) koster 70 kr, og så er det så pissesvært, at man ødelægger de første 3-4, ØV. 


PS: Har forresten ikke lige forklaret den svingende billedekvalitet; spejlreflekskameraet kunne ikke være i kufferten da vi skulle hjem fra påskeferien, så jeg klarer mig med telefonens kamera, indtil Far kommer på onsdag og har det med. :)

3 kommentarer:

  1. Sikke mange lækre bukser, du har fået syet, en rigtig god måde at genbruge på

    SvarSlet
  2. Soo fittar buksur, men eg hefti meg meira við mostursa lekru kjálkar. Mums!

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...