torsdag den 19. maj 2011

Når man nu var igang

så blev der også syet lidt i cykelslanger.. et pilotprojekt: hvad hedder sådanne bord-skåne-dimser til glas og kopper? 

det var bare et forsøg, ved ikke helt hvad jeg selv synes om dem. Bagsiden er noget ikea-stof. De ligger i sagens (gummiets) natur ikke specielt fladt på bordet, men buler lidt..

For resten af pengene går jeg og glæder mig usandsynlig meget til d. 15. juni; da overtager vi nemlig vores nye 4-vær lejlighed!! Tænk, udover børneværelse bliver der et HELT værelse til overs? GÆT  om det bliver mit krearum? Ja det tror jeg nok det gør!

Det er meget trist at forlade vores dejlige lejlighed, især nu hvor køkken og badeværelse er blevet så skønt, men der er bare for lidt plads. Vi har for ikke særlig længe siden skrevet os op til almennyttige lejeboliger, men jeg troede godt nok ikke, at det skulle gå så hurtigt. Fik i løbet af ingen tid 3-4 tilbud, inklusiv denne her, som var for god til at takke nej til.. så.. vi flytter! :)

2 kommentarer:

  1. Haarrrr ha ha ha - jeg troede det var ammeindlæg da jeg først så billedet :-) Et par smarte af slagsen :-) Men jeg læste videre.. Griner.. de er da også fine som bord-skåne-dimser..

    SvarSlet
  2. hahaha øv det ville være en klam affære!

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...