lørdag den 18. februar 2012

Endelig noget at skrive hjem om :)


På trods af kontinuerlig og tilsyneladende meget beslutsomme dårligdomme i huset har jeg faktisk fået syet noget. OG til syning i torsdags havde jeg faktisk slet ikke engang min maskine med, for jeg skulle kun klippe! Nå men hjemme igen havde jeg det her mønster liggende fra Stof2000, nu kan jeg ikke lige huske hvad deres hedder, men på sådan nogen ballonbukser. Jeg behøver ikke skrive en lang historie om hvordan jeg klippede to ens stykker af det eneste brugbare stof jeg havde liggende? Glemmer ALTID at vende mønsteret omvendt den ene gang! Nå, heldigvis lå der en brugbar aflagt nederdel i bunkerne også, og den er faktisk slet ikke så dum i bukseform. 


De er selvfølgelig sjovest bagfra.. bare ensfarvede foran.Jeg er lidt stolt, for det er sikkert første gang ever at jeg har fulgt en syopskrift til punkt og prikke.. og dog, der var ikke nok stof til linningen i den bredde som jeg skulle bruge, så der ændrede jeg lidt.. 

Min lille Marcipangris..Ja, det er Strepsils, og nej, hun spiser dem ikke. (Men det gør faren som har influenza og feber og er riiiiigtig dårlig.. kender I det med syge mænd..??)  suk..

ØJ jeg glemte helt at nævne grunden til krea-overskuddet!! Barnet har lært at sove! Vi har brugt - ja nu kommer det - godnat og sov godt, MEN modificeret. Okok, det er så kun anden aften i aften. I går skulle jeg rigtig sætte mig op til det, og faren fik ordrer om at holde sig inde i sygeværelset-nej-gæsteværelset imens. Sagde godnat og sang godnatsang osv og gik ud, hun græd, gik ind efter 1 minut, trøste og forsikre om at vi er lige udenfor døren, hun græd igen, gik ind efter 3 min, samme procedure, og efter det sov hun! Helt til kl 5.30 i morges! Kl. 6 kom hun op i vores seng og sov videre til 7.15. Det er helt UHØRT at hun bare sov så godt!?? Hun har de sidste maaaaange nætter vågnet ved 23-24 tiden og har været mere eller mindre vågen og har væltet rundt i vores seng indtil 02. Hun har ikke ville lægge sig igen i sin tremmeseng, og vi "måtte" tage hende op i vores. I aften var det samme procedure, jeg var inde 2 eller måske 3 gange, men så sov hun også. 10 min første aften, 15 anden. Kan hun have lært det allerede?? 

Aaaah det er bare rart.. 

Fortsat god weekend derude

3 kommentarer:

 1. Hvor er de fine de bukser! Åh ja, jeg har også lavet det nummer med at klippe det samme bukseben to gange og selvfølgelig når der kun er en lille rest tilbage så man ikke bare lige kan klippe det rigtige.

  Jeg har også et styks syg mand liggende på sofaen, han er godt nok ynkelig!
  Spændende om marcipangrisen sover igennem, tror også vi skal til at træne det om natten.
  Vi brugte også godnat og sov godt da vi skulle indføre gode puttevaner, men om natten får han stadig lov til at komme op i smørhullet (hver nat).

  SvarSlet
 2. Fine buker du har fået syet:)
  Jeg håber for jer, at prinsessen blir ved med at sove godt om natten - det betyder så meget for alle i huset!
  God søndag til dig og dine
  kh. Mette

  SvarSlet
 3. Tak for det. Hehe Line, den er klassisk. Hos os har al den her sygdom betydet at smørhullet var eneste alternativ hvis jeg skulle kunne overleve med job i dagtimerne.. men nu er det slut, har lige lagt hende og det tog præcis 3 min, 1 gang ind og trøste og forsikre, og så har hun lagt sig! Yeay!

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...