fredag den 13. januar 2012

Virkeligheden ramte hårdt..

Puuuha for en uge.

Mandag-onsdag: indkøring i vuggestue. Stakkels Marcipangris, hun har klaret det SÅ flot, allerede tirsdag gik mor og far i en halv time, og hun var helt ok og hyggede sig med "sin" pædagog, Sussi, da vi kom tilbage. Selvfølgelig var der gensynsgråd, og vi har kunne mærke det på hende hver aften, reaktionen har været at klynge sig til mor og far, så vi stort set ikke har kunne sætte hende ned på gulvet uden at vi også sidder der selv.

Torsdag-fredag: tilbage på job. Suk. Positivt OG negativt at se at alt er ved det gamle stort set. Dog nyt delekontor med sød kollega og skøn udsigt. (Vejret kan man ikke gøre så meget ved) Og heldigvis weekend nu.
Ugen startede sådan herfredag havde hun både været tur i barnevognen, fået laaaang lur og spist grød helt selv! 


Man kan mærke at hun bruger enormt meget energi for hun er allerede faldet i søvn (kl er 19). Håber lidt at det ligesom er hendes måde at reagere, nærhedsbehov hjemme om aftenen, og ikke at der kommer en voldsom reaktion senere.. 

Ingen krea at melde om.. 

Eller måske lidt i den genre. Skal såmænd synge for Dronningen i morgen. Finalen i fejringen af 40 års jubilæet. Har joinet mit gamle kor igen, og vi er så en del af det 500 pers store kor på Københavns Rådhus i morgen. Skal nok blive hyggeligt, i hvert fald lidt historisk. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...