mandag den 30. januar 2012

Syg med syg på.. og lidt krea

PUHA vi har været hårdt ramt af vuggestuebaciller.. Marcipangrisen var først forkølet læææænge og havde feber, og da vi til sidst var ved lægen var det så mellemørebetændelse. Moren var samtidig også forkølet og havde samme hoste som den lille, men her var det så bihulsbetændelse. Begge er nu på pencillinkur, og det hjælper. Faren har så gået med ubehag og kvalme i dagevis.. 

Ellers går det rigtig godt i vuggestuen. I dag var hun fra 9-14 og havde fået lur og spist grød og sad så flink og legede da hun blev hentet. 

Weekenden var hård, jeg var hjemme syg fredag hvor jeg startede på pencillinkur, og var fuldstændig smadret, har aldrig haft bihulsbetændelse, og vidste ikke at man havde så meget smerte i ansigtet!!?? Føltes som tandpine nærmest.. Søndag var det værste vist overstået, men besluttede at blive hjemme mandag også, og prøve at slå det helt ned, plus at jeg er så snottet og stoppet i næsen (hvordan kan man være begge på en gang??) at jeg ikke rigtig kan koncentrer mig. 

Nevertheless.. fik et anfald af krea i går, og det her kom ud af det.. 

8 stykker kartonpunge, som ligger i butikken og med hvis jeg selv skal sige det, ret indbydende billeder. (Har samtidig fået ryddet lidt op og redigeret lidt derinde, længe siden den fik lidt love).

Denne har ligget klar længe, og det blev så også mens Marcipangrisen fik en lang lur i går, at jeg fik syet den.
ligger også i butikken. 

Så fik jeg også syet nogle knapper i min fin-fine cardigan som Mor har strikket til mig i julegave, den må jeg heller få taget nogle billeder af..

3 kommentarer:

 1. Åhh ja hvor vi kender det dér med syg med syg på! Vuggestuen repræsenterer en imponerende petriskål af interessante dårligdomme... Vi var syge på skift i halvanden måneds tid fra først i december. Øv bøv.
  Sikke nogle fine ting du har fået kreeret midt i al sygdommen! :-)

  SvarSlet
 2. Sum handan taskan er lekkur :)

  SvarSlet
 3. @ Signe, ja, I har også været hårdt ramt! Håber det er overstået for nu hos os, puha.
  Takk, Majken. :)

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...