tirsdag den 29. marts 2011

Køkkenprojektet

Den lille vokser og vokser, og er mere vågen for hver dag. Det betyder at Mor her ikke har tid til andet end at underholde hende - heldigvis også! - og derfor sker der meget lidt her på bloggen.

Men nu:! Det længe truede-med køkkenindlæg.

det var jo fuldstændig klart, at det ville ikke gå at blive en børnefamilie uden en opvaskemaskine. Det var måske hovedårsagen til at vi ville lave køkkenet om, foruden at det bare så grimt og lidt fjollet ud før.

læg mærke til fiks-fakseriet med døren, for at ovnen kunne være der?? (TROR I måske det var en enlig mandlig ejer vi købte af??)
nåmen, lillepigen kom jo lidt for tidligt, og lige præcis dén weekend var afsat til at få de sidste ting på plads i køkkenprojektet, bl.a. at få alle køkkentingene som stod i 2 store Ikeaposer på stuegulvet (plus det løse) tilbage ind i skabe og skuffer. Det skulle så ikke blive tilfældet, men de sidste lister og skuffer blev da skruet i og sammen i panik i køkkenet, mens jeg lå på sofaen og havde veer. Tænk, at så står der i vores "forældre-manual" År 1 - når I har fået barn af Else Guldager, at de fleste fædre har gang i noget renovering/byggeprojekt op til fødselen! Utroligt at det ligefrem kan generaliseres om det?? Alle fædre bygger om lige før baby kommer? Hvem sagde at det var Moren som er redebygger?? :)  

Nå men, vel hjemkommet gik Manden igang med spand og klud, for Mor bare tudede og kunne ikke overskue at få køkken på plads, for det indebar hovedrengøring af ALT. Der var for meget baby at tage sig af, og bryster som gjorde ondt og hvad ved jeg. 

Langt om længe: før: (ved ikke hvorfor billederne er uskarpe..)

efter: 

lige nu ligger Lillepigen og bliver skiftet her i hjørnet ved siden af vasken, og kigger op på de yndige feer - hjembragt af Faren selv, uden bedrevidende vejledning af Moren. :) 

og det allerbedste:
opvaskemaskinen! I låååååv...

Hvad ellers.. jo, haha ironisk nok har vi så også lige fået skrevet os op til lejelejligheder alle mulige steder, for om ikke så længe bliver det for småt for os her.. Rigtig øv, for nu har vi jo lige fået (næsten) det hele sådan som vi vil have det. Men.. vi har ikke gjort noget som ikke var nødvendigt et eller andet sted. (Badeværelset fordi der var den der stank, og køkkenet for der manglede virkelig bordplads og opbevaring, og for ægteskabets skyld - opvaskemaskinen!) ;)

Nu er den lille allerede 1 mdr, tiden er fløjet! I påske tager vi hjem til Færøerne og skal have barnedåb. Glæder os til at se familien, og præsentere den lille. Morforældrene har jo været her, men Farfamilien har kun set hende via Skype, så det bliver rigtig sjovt. Og vi venter stadig på fætter/kusinen! 

Var på biblioteket i går og fik fat i Julia Lahmes "Hvor lagde jeg baby'en?" Skideskægt, og dejlig befriende at se at man ikke er ene om at være en spasser når det kommer til baby-håndtering. :D

1 kommentar:

  1. Jeg havde håbet, at faren ville give sig i kast med de projekter, men sådan blev det ikke... Så helt generelt er det ikke - eller så har jeg bare den ene undtagelse herhjemme.. Snyd siger jeg bare, at jeg både skal handy-lady, syerske, redebygger og mor på barsel.. ;)

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...