mandag den 14. marts 2011

Fine fine barselsgaver

Jep, vi er stadig her, men der har ikke lige været overskud til blogging! Har dog i et par dage haft behov for at vise nogle af de fantastisk fine barselsgaver, som er strømmet ind fra nær og fjern. Som krea-sjæl er jeg selvfølgelig især glad for de hjemmelavede af slagsen, men alle som én er modtaget med stor glæde, og i dag fik jeg endelig taget nogle billeder, og de kommer her: (der var dog ikke så meget mere dagslys tilbage..)

Søde Gudrun & Gudrun uldsko og "abehue" fra den ene svigerinde.. (ok, de er ikke rigtig hjemmelavede, men de er så fantastisk søde, at de fik lov at komme med!)

hjemmestrikkede lækre uldundertrøjer fra svigermor og vanter som morfar selv havde købt i husmoderforeningens butik :) (går nok lidt tid inden hun passer dem, haha..)

Mesterstykker fra fars kusine, alpacha hue, vanter og strømper, men fine hæklede glimmer detaljer

og mormors veninder har skam også været i sving, flere uldundertrøjer og hagesmæk med broderede detaljer

se de fine bamseknapper?

Til sidst, men ikke mindst, endnu et strikket uldtæppe, dette fra mormor. Kunne ikke få bedre billede, da det er i brug det meste af tiden! :) Det er det de kalder Prinsessetæppet, vistnok samme slags som den lille prinsesse havde dengang hun kom ud fra hospitalet med sin mor.

I dag var første dag hjemme alene uden Manden. Lidt skræmmende, men det gik dog nogenlunde. Lillepigen er rolig og tilfreds for det meste, men har lidt problemer med maven, klynker og spænder og presser, og der er gevinst i hver eneste ble. Det er dog bedre end hvis det var omvendt, og der ikke kom noget igennem, vil jeg tro. Hun spiser godt, og når hun er vågen er hun meget opmærksom og kigger interesseret rundt. Vi kan rigtig godt lide at gå tur, og klarede hele 4½ km i dag, rundt på Amager strandpark. Mama her glæder sig til hun kan komme i sving og deltage hos dem her.

hav det godt derude!

4 kommentarer:

 1. Skønne skønne ting!! Det lyder til at I har det godt og alt er i den skønneste orden. Dejligt :-) Og glæd dig til Pushy Mums - det var ugens højdepunkt, da jeg var på barsel.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Sikke nogle fine gaver! Godt at se der er masser af uld - min færøske farmor har lært mig vigtigheden af varme uldundertrøjer :-)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle dejlige gaver du har fået :-)

  SvarSlet
 4. helt enig med jer! :) Mette, det var nemlig via din blog og måske du har nævnt det til syning, at jeg fandt pushy mums, glæder mig så meget!
  Har iøvrigt glemt en til super fin håndlavet gave, en uro fra Søster, må lægge et billede op af den også.

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...